Ελένη Μενεγάκη: Καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα κατά της Τάνιας Ιακωβίδου

Ελένη Μενεγάκη: Καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα κατά της Τάνιας Ιακωβίδου

Νομικά μέτρα θα λάβει η γνωστή παρουσιάστρια κατά της δημοσιογράφου σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της. Τα προσβλητικά σχόλια στον αέρα της εκπομπής που ξεχείλισαν το ποτήρι

Σε κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων κατά της δημοσιογράφου Τάνιας Ιακωβίδου αναμένεται να προχωρήσει η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο δικηγόρος της, Νίκος Αγαπηνός, μιλώντας στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά".

Η Τάνια Ιακωβίδου ήταν καλεσμένη της συγκεκριμένης εκπομπής την περασμένη εβδομάδα σχολιάζοντας την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα από την ομάδα της Ελένης Μενεγάκη λέγοντας πως η παρουσιάστρια πετά τους συνεργάτες σαν στημένες λεμονόκουπες, και ότι ενδιαφέρεται μόνο για την πάρτη της, ενώ άφησε αιχμές και για το ήθος της κας.Μενεγάκη λέγοντας πως "εγώ είμαι μια φτωχή, πλην τίμια δημοσιογράφος".

"Η βούληση που υπάρχει είναι να υπάρξει μια άμεση αντιμετώπιση προκειμένου να σταματήσουν όλες αυτές οι κακόβουλες αναφορές στο πρόσωπο της και το οποιοδήποτε χρηματικό ποσό δεν θα το εισπράξει η ίδια, αλλά θα διατεθεί κατά τη βούληση της ιδίας σε κάποιο ίδρυμα ή κοινωφελή σκοπό" είπε ο κ. Αγαπηνός διευκρινίζοντας πως τα όποια νομικά μέτρα θα αφορούν αποκλειστικά τη δημοσιογράφο και όχι άλλα στελέχη του σταθμού Epsilon.

SHARE:

24Media Network