Ελεονώρα Μελέτη: Η ομάδα που θα την πλαισιώνει στη νέα της εκπομπή

Ελεονώρα Μελέτη: Η ομάδα που θα την πλαισιώνει στη νέα της εκπομπή
Η Ελεονώρα Μελέτη NDP

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Νίκος Μάνεσης συνεργάζονται στο πλαίσιο μιας νέας εναλλακτικής εκπομπής, η πρεμιέρα της οποίας έχει οριστεί για τις 7 Σεπτέμβρη. Ποιοι θα ειναι οι συνεργάτες τους.

Από τη νέα σεζόν η Ελεονώρα Μελέτη θα βρεθεί στην πρωινή ζώνη 11.00-13.00 στο καθημερινό πρόγραμμα του Alpha με αρχισυντάκτη τον Νίκο Μάνεση.

Όπως είχε τονίσει και ο Alpha μέσω επίσημης ανακοίνωσης “Η Ελεονώρα Μελέτη μπροστά από τις κάμερες και μαζί της, ο Νίκος Μάνεσης, ενορχηστρωτής κι εμψυχωτής της ομάδας, δημιουργούν, για τη νέα σεζόν, μία εναλλακτική, πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Καθημερινά, από τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας έως και την Παρασκευή, για δύο ώρες, η Ελεονώρα Μελέτη θα μεταφέρει τον παλμό των γεγονότων και θα παραδίδει τη σκυτάλη της ενημέρωσης στον Νίκο Μάνεση που συνεχίζει για 4η σεζόν το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:00“.

Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 7 Σεπτεμβρίου ενώ στο Instagram έχει ήδη δημιουργηθεί ο επίσημος λογαριασμός της εκπομπής. Σήμερα αναρτήθηκαν τα ονόματα των ανθρώπων που θα πλαισιώνουν την παρουσιάστρια.

Έτσι λοιπόν, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, θα δούμε τους: Νίκος Μάνεση, Τίνα Μιχαηλίδου, Τάσος Τεργιάκη, Γιώργος Γρηγοριάδη, Κάλλια Καρτσάκη, Δήμητρα Μουγκοπέτρου, Ασπασία Κάρλου, Νίκο Μισίρη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα