Emilia Vodos: Καταγγέλλει στημένη ψηφοφορία στον τελικό του My Style Rocks – “Ξέρουμε την αλήθεια”

Emilia Vodos: Καταγγέλλει στημένη ψηφοφορία στον τελικό του My Style Rocks – “Ξέρουμε την αλήθεια”
Emilia Vodos Instagram / @grmystylerocks

Αιχμές για στημένη ψηφοφορία στον τελικό του My Style Rocks αφήνει η Emilia Vodos, η οποία έχασε την πρωτιά από την Όλγα Κοτλιδά. Οι αναρτήσεις της στα social media.

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (29/06) ο φετινός κύκλος του My Style Rocks, με την Όλγα Κοτλιδά να αναδεικνύεται νικήτρια στον τελικό, κερδίζοντας το “στέμμα” της βασίλισσας του στυλ και το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Emilia Vodos, η οποία ήταν στις δύο επικρατέστρες φιναλίστ του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ μαζί με την Όλγα Κοτλιδά.

Υπενθυμίζεται, πως εκτός από τους βαθμούς των τριών κριτών, του Στέλιου Κουδουνάρη, της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Δημήτρη Σκουλού, καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα έπαιξε η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Το αποτέλεσμα, πάντως, φαίνεται να μην άρεσε στους χρήστες του Twitter, οι οποίοι ήθελαν για νικήτρια την Emilia Vodos, σχολιάζοντας πως είναι “η νικήτρια της καρδιάς τους”.

Οι καταγγελίες της Emilia Vodos για τον τελικό του My Style Rocks

Μετά από την ολοκλήρωση του τελικού, η Emilia Vodos προχώρησε σε αναρτήσεις στα προσωπικά της social media, καταγγέλλοντας ότι η ψηφοφορία ήταν στημένη.

Αρχικά, η παίκτρια δημοσίευσε ένα story στο Instagram, απευθυνόμενη προς τον κόσμο που την αγαπά και που την στηρίζει, λέγοντας:

“Είστε η μεγαλύτερη μου ευλογία. Το ξέρω ότι είμαι η νικήτρια του κόσμου, το ξέρω ότι με ψηφίσατε. Τα έχω δει όλα. Σας αγαπώ, σαν λατρεύω. Να ξέρετε ότι εμείς ξέρουμε την αλήθεια”.

Έπειτα από τις αιχμές, δημοσίευσε ένα ακόμη story, κάνοντας λόγο για “νοθεία”.

“1. Έγινε μεγάλη επένδυση με σύστημα στην Κύπρο που έστελνε αυτόματα μηνύματα μόλις άνοιξε η ψηφοφορία.

2. Οικογένεια και φίλοι ψήφισαν εκαντοντάδες χιλιάδες φορές.

3. Η δυναμική ΜΟΥ στο κοινό δεν μπορεί να ανταγωνιστεί ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΙΚΤΡΙΑ του show ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ

Τα μηνύματα σας χιλιάδες…’, έγραψε η παίκτρια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα