Ενοχλημένη η Κωνσταντινίδου με την Καινούργιου: “Γιατί το θυμίζεις τώρα εσύ αυτό;”

Διαβάζεται σε 3'
Ενοχλημένη η Κωνσταντινίδου με την Καινούργιου: “Γιατί το θυμίζεις τώρα εσύ αυτό;”

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε συνέντευξη από την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, αλλά μια ερώτηση της παρουσιάστριας εκνεύρισε την ηθοποιό, που δεν δίστασε να της την “πει”. Τι συνέβη.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Super Katerina” βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (20/10) η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα ξεκαρδιστική κωμωδία του Alpha με τίτλο “Φόνοι στο Καμπαναριό”, η οποία κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21:00.

Η γνωστή ηθοποιός υποδύεται την Ηγουμένη Μαρία. Πρόκειται για μια χαρισματική ηγουμένη που ζει στο κοινόβιο της Αγίας Θεοδούλης, για την οποία η ιερατική κοινότητα στάζει μέλι όταν αναφέρεται σ’ εκείνη.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε για τον λόγο που είπε το “ναι” στη σειρά, δηλώνοντας: “Είναι μια κωμωδία που δεν φαίνεται εξαρχής. Με πήρε ο Αντώνης Αντωνόπουλος που έχουμε συνεργαστεί ξανά στο “Παρά πέντε”. Του έχω πολλή εμπιστοσύνη και μπορώ να συνεργαστώ με τον τρόπο του. Την κωμωδία την προσεγγίζω κυρίως δραματικά. Δεν το πλησιάζω κωμικά. Μια πρόταση που είναι κωμική δεν θα την φωτίσω περισσότερο, θα το κάνω ύπουλα. Μου αρέσει το δραματικό στα κωμικά. Και αυτό το είχε, για αυτό συγκινήθηκα”.

Σχετικά με τον ρόλο της, είπε: “Κάνω την Ηγουμένη Μαρία και έχω δίπλα του τη Ρένια Λουϊζίδου που έχουμε δημιουργήσει μια ωραία σχέση. Αλλά και τα κορίτσια που έχουν περισσότερο τα κωμικά. Ο φόνος θα γίνει από την αρχή και δεν ξέρουμε ποιος το έχει κάνει. Εγώ δεν θέλω να επιτρέψω να πάρει χαμπάρι ο πατέρας που μας εξομολογηθεί και μας πάρουν γιατί δεν θέλω να βγω στη ζωή, έχω και εγώ τους δικούς μου λόγους”.

“Νομίζω ότι ξεκίνησε ότι όλες κρύβουν κάτι και αυτό θα ξεδιπλωθεί σιγά σιγά. Κι αυτό μου άρεσε στο σήριαλ που δεν είναι όλα φάτσα φόρα. Είσαι σε μια Μονή που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει” πρόσθεσε η αγαπημένη ηθοποιός, ενώ αποκάλυψε ότι θα την δούμε και χωρίς ράσο.

Η ενόχληση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Στη συνέχεια της συνέντευξης, Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να πάει την συζήτηση αλλού και αναφέρθηκε σε μια παλιά δήλωση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, με την γνωστή ηθοποιό να ενοχλείται.

“Θέλω να σε ρωτήσω κάτι… Γιατί νομίζω ότι γι’ αυτό “κλείστηκες” πέρυσι. Μετά τον ντόρο που έγινε με τη συνέντευξη που έδωσες στη Χρηστίδου, θυμάσαι, για τον Φιλιππίδη και την απάντηση που είχες δώσει, έπεσαν να σε φάνε στα social media” είπε η παρουσιάστρια.

Και γιατί το θυμίζεις τώρα εσύ αυτό; Γιατί; Τι λόγο έχεις εσύ, ενώ κάνουμε μία τόσο ωραία συνέντευξη, να θυμίζεις πράγματα που και δεν ήταν σαφή, ήταν ασαφή. Δεν θέλω να το συζητήσω αυτό το πράγμα. Ο καθένας ας είναι με τις απόψεις του κι εγώ θα είμαι με τις δικές μου απόψεις. Δεν θέλω να το συζητήσω” απάντησε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και πρόσθεσε:

Δεν θέλω να ξαναδώσω από τότε συνέντευξη πουθενά μετά από αυτό. Δεν μου χρειάζεται και δεν θέλω. Ο κόσμος θέλω να με βλέπει μέσα από την εργασία μου και με βλέπει μέσα από την εργασία μου και με τιμάει μέσα από την εργασία μου”.

“Ο κόσμος που έχει νου καταλαβαίνει τι εννοεί ένας άνθρωπος όταν μιλάει, όχι αυτά που κάποιοι χρειάζονται να τα ερμηνεύσουν όπως θέλουν για να επιβιώσουν. Είναι κάποιοι άνθρωποι που λες και περιμένουν πότε θα κάνεις ένα στραβοπάτημα, πότε θα πεις κάτι λάθος, όλοι μας δεν κάνουμε λάθη;” συμπλήρωσε.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα