Έρχεται απόψε το X-Factor

Έρχεται απόψε το X-Factor
X-Factor

Σήμερα στις 9 το βράδυ θα απολαύσουμε την πρεμιέρα του αγαπημένου μουσικού talent show με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή.

Το αγαπημένο μουσικό talent show κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21.00 στο OPEN TV και μας επιφυλάσσει πολλές όμορφες στιγμές.

Παρουσιάστρια της νέας σεζόν στο X-Factor θα είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, ενώ η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από τους εξής:

Το Χρήστο Μάστορα, τον πολυτάλαντο frontman των Melisses, ενός από τα πιο δημοφιλή και πετυχημένα ελληνικά γκρουπ σήμερα.

Τη Μελίνα Ασλανίδου, μια από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες ερμηνεύτριες, με μοναδική χροιά φωνής και διαχρονικά τραγούδια.

Τον μετρ των ερτζιανών, Μιχάλη Τσαουσόπουλο, έναν από τους διασημότερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς στη χώρα μας.

Τον Γιώργο Θεοφάνους, τον σπουδαίο σύγχρονο συνθέτη, που έχει υπογράψει τις πιο μεγάλες επιτυχίες για κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές.

Οι υποψήφιοι που έχουν δηλώσει συμμετοχή και που επιθυμούν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, θα πρέπει να περάσουν με επιτυχία 4 συναρπαστικά στάδια για να φτάσουν στη μεγάλη νίκη.

Τα στάδια είναι τα εξής: Auditions, Bootcamp, Chairs και φυσικά τα φαντασμαγορικά live shows.

Ένας από αυτούς θα αναδειχθεί νικητής, κερδίζοντας 50.000 ευρώ και το «χρυσό» συμβόλαιο με μία από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες, την Panik Records.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα