Εριέττα Μανούρη: “Μίλησα για τα σκάνδαλα στο θέατρο αλλά το μετάνιωσα”

Εριέττα Μανούρη: “Μίλησα για τα σκάνδαλα στο θέατρο αλλά το μετάνιωσα”
Εριέττα Μανούρη glomex

Τους λόγους για τους οποίους μετάνιωσε που μίλησε ανοιχτά για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που βίωσε στο θέατρο εξήγησε η Εριέττα Μανούρη.

Οι αποκαλύψεις για τον χώρο του θεάτρου για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που λάμβαναν χώρα απέκτησαν τους προηγούμενους μήνες μορφή χιονοστιβάδας, με αρκετούς ηθοποιούς να προχωρούν σε καταγγελίες σε βάρος συναδέλφων τους και να μιλούν ανοιχτά για αυτές.

Μία εξ αυτών και η Εριέττα Μανούρη, η οποία το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” και μεταξύ άλλων εξήγησε τους λόγους που μετάνιωσε που μίλησε τόσο ανοιχτά για τα σκάνδαλα στο θέατρο.

“Μπορώ να σου πω, ότι επειδή και εγώ βγήκα και μίλησα και το μετάνιωσα πάρα πολύ. Το μετανιώνεις γιατί ενώ έχεις όλη την καλή διάθεση και πρόθεση να μιλήσεις, όχι για σένα, να μιλήσεις για αυτό που βίωσες για να μπορέσεις να βοηθήσεις κάποιον άλλον που μπορεί να έχει ζήσει το ίδιο και να καταλάβεις ότι δεν είσαι μόνος σου […] Το μετάνιωσα γιατί θεωρώ ότι σε έναν βαθμό κάπως έγινε τόση προβολή του πράγματος και κάπως χάθηκε η ουσία του γιατί το έκανα. Μου ήρθε σαν τσουνάμι όλο αυτό”, δήλωσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα