Έρωτας στο “Cobra Kai” του Netflix – Τζέικομπ Μπέρτραντ και Πέιτον Λιστ αποκάλυψαν τη σχέση τους

Έρωτας στο “Cobra Kai” του Netflix – Τζέικομπ Μπέρτραντ και Πέιτον Λιστ αποκάλυψαν τη σχέση τους
Οι Τζέικομπ Μπέρτραντ και Πέιτον Λιστ Instagram

Οι πρωταγωνιστές του Cobra Kai παραδέχτηκαν για πρώτη φορά πως είναι ζευγάρι, αφού ένας δημοσιογράφος τους είδε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Οι πρωταγωνιστές της γνωστής σειράς του Netflix “Cobra Kai”, Πέιτον Λιστ και Τζέικομπ Μπέρτραντ, δήλωσαν για πρώτη φορά δημόσια πως είναι ζευγάρι εδώ και κάποιο καιρό.

Σύμφωνα με το pagesix το ζευγάρι επιβεβαίωσε το ειδύλλιό του όταν ήρθε αντιμέτωπο με το TMZ στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες την Τρίτη.

“Αδερφέ, με έπιασες, αδερφέ. Με πιάσατε σε 4K”, αστειεύτηκε ο 22χρονος Τζέικομπ Μπέρτραντ, στον χειριστή της κάμερας. “Εννοώ, ναι, βγαίνουμε εδώ και λίγο καιρό”.

Στη συνέχεια η 23χρονη Πέιτον Λιστ αστειεύτηκε όταν ρωτήθηκε για το πώς είναι να βγαίνεις με τον συμπρωταγωνιστή της, λέγοντας πως “θα σκεφτεί τις συνέπειες αργότερα”.

Ο Τζέικομπ Μπέρτραντ, αποκάλυψε επίσης ότι ενώ αυτός και η Λιστ έχουν έρθει “πιο κοντά” στα γυρίσματα του “Cobra Kai”, στην πραγματικότητα γνωρίστηκαν πριν από χρόνια.

“Την συνάντησα, όταν ήταν μόλις 15. Ήμουν φίλος με τον αδερφό της, οπότε ήταν και λίγο άβολο. Δεν ήξερα πώς να του πω ότι μ’ άρεσε η αδερφή του”, εξήγησε.

Το ζευγάρι, το οποίο ερωτεύτηκε στο σετ γυρισμάτων της 2ης σεζόν της γνωστής σειράς του Netflix, μοιράστηκε πρόσφατα τα πρώτα του κοινά στιγμιότυπα στα social media.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα