Εβελίνα Παπούλια: Πόσα χρήματα έπαιρνε στους “Δύο Ξένους”

Εβελίνα Παπούλια: Πόσα χρήματα έπαιρνε στους “Δύο Ξένους”
Η Εβελίνα Παπούλια Γιάννης Νταρίλας / Papadakis press

Η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια αποκάλυψε το υπέρογκο ποσό που έπαιρνε σε κάθε επεισόδιο της θρυλικής σειράς του Mega.

Στα “κομμένα” αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” είδαμε το μεσημέρι του Σαββάτου (10/7) την Εβελίνα Παπούλια, η οποία μίλησε για τη θρυλική σειρά του Mega “Οι Δύο Ξένοι”.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τα χρήματα που έπαιρνε στη σειρά που έκανε πρεμιέρα το μακρινό 1997, υποστηρίζοντας ότι το κασέ της εκτοξεύτηκε μετά τη συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά των Ρήγα – Αποστόλου.

“Δεν είχα καταλάβει την επιτυχία των ‘Δύο Ξένων’. Το κασέ μου μετά ανέβηκε πάρα πολύ τότε, καμία σχέση, η μέρα με τη νύχτα. Και μάλιστα στην επόμενη δουλειά είχα πάει να ζητήσω λιγότερα χρήματα. Δεν ήξερα τι παίζει στην αγορά. Και ξαφνικά τους λέω ‘πείτε μου εσείς, δεν ξέρω’. Μου λέει ένα ποσό και λέω ‘αν νομίζεις ότι αξίζω τόσα, εντάξει, τι να σου πω’. Και μου λέει ‘εντάξει, πάρε τα καθαρά'”, είπε η Εβελίνα Παπούλια.

“Ήταν τεράστια η διαφορά, καμία σχέση, σχεδόν τα διπλάσια λεφτά. Δεν είναι η αναλογία του τώρα. Όταν έπαιρνες τότε ένα εκατομμύριο που η αναλογία είναι 3000 ευρώ, δεν είναι το ίδιο. Κι όταν έπαιρνες ένα εκατομμύριο το επεισόδιο ήταν πολλά λεφτά”, συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα