Εβίτα Σερέτη: “Όταν ήμουν 14 ετών με ανακάλυψε ο Πανταζής και με έφερε στη Νεράιδα”

Εβίτα Σερέτη: “Όταν ήμουν 14 ετών με ανακάλυψε ο Πανταζής και με έφερε στη Νεράιδα”
Η Εβίτα Σερέτη στο The 2night show Glomex

Η λαϊκή τραγουδίστρια Εβίτα Σερέτη μίλησε για το πώς ξεκίνησε την καριέρα της και πώς από την Κύπρο βρέθηκε στην Ελλάδα, όπου και συνεργάστηκε με όλα τα μεγάλα ονόματα.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” του ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (07/06) η εντυπωσιακή τραγουδίστρια Εβίτα Σερέτη, η οποία αναφέρθηκε στην αγάπη της για το τραγούδι, στις συνεργασίες της με μεγάλα ονόματα σε μεγάλες πίστες, αλλά και στην επιλογή της να ακολουθήσει τη δική της πορεία σε μικρότερα μαγαζιά.

“Ξεκίνησα 14 χρονών στην Ελλάδα, ο Λευτέρης Πανταζής με πήρε μαζί του. Μεγάλωσα στην Κύπρο, τραγουδούσα εκεί σε ένα μαγαζί από 13 χρονών. Εκεί με άκουσε ο Λευτέρης και μου έκανε πρόταση να έρθω την Ελλάδα. Με έφερε στη “Νεράιδα” στην παραλιακή. Θυμάμαι και το σχήμα, ήταν Λευτέρης Πανταζής -Λάμπης Λιβιεράτος – Χριστίνα Αναγνωστοπούλου. Μετά ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη και συνεργάστηκα για πολλά χρόνια με τον Ζαφείρη Μελά”, είπε η τραγουδίστρια με την αυθεντική λαϊκή φωνή.

Η Εβίτα Σερέτη δήλωσε πως αγαπάει πολύ το τραγούδι και υπηρετεί τη λαϊκή μουσική περίπου 22 χρόνια, ενώ αναφέρθηκε ονομαστικά στους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί. Στη συνέχεια, δήλωσε πως από ένα σημείο και μετά, αποφάσισε να συνεχίσει μόνη της την πορεία της, στσματώντας ις συνεργασίες και τραγουδώντας σε μικρότερα μαγαζιά.

“Ήθελα να ακολουθήσω ένα δικό μου δρόμο, να εμφανίζομαι σε κλαμπάκια μόνη μου, με την ορχήστρα μου. Ήταν δική μου επιλογή. Γιατί δεν είχα ρόλο τότε, έβγαινα στο πρώτο πρόγραμμα, έλεγα 2-3 τραγούδια και μετά έκανα φωνητικά”, είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα