Δήμητρα Κόλλα: Ο χορός, η κατάθλιψη και ο λόγος που απεχθανόταν τους άνδρες

Διαβάζεται σε 2'
Η ηθοποιός Δήμτρα Κόλλα στην εκπομπή "The 2Night Show"
Η ηθοποιός Δήμτρα Κόλλα στην εκπομπή "The 2Night Show" Caption/Glomex

Η ηθοποιός από τη σειρά “Μάγισσα” του ΑΝΤ1, Δήμητρα Κόλλα, αποκάλυψε πώς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον χορό, ενώ ήταν χορεύτρια κλασικού μπαλέτου και ετοιμαζόταν για τα βασιλικά μπαλέτα της Βουδαπέστης.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν, το βράδυ της Τετάρτης (10/4), η ηθοποιός Δήμητρα Κόλλα από την επιτυχημένη σειρά του ANT1, “Μάγισσα”.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την μεγάλη της αγάπη, τον χορό, τον οποίο λόγω συνεχών ατυχημάτων αναγκάστηκε να διακόψει. Γεγονός που της κόστισε ψυχολογικά, αφού, όπως είπε, “έπεσε σε μια μικρή κατάθλιψη”.

“Ήμουν χορεύτρια στο κλασικό μπαλέτο μέχρι τα 17 – 18 μου. Έπαθα ατυχήματα μετά και έπεσα σε μια μικρή κατάθλιψη. Ετοιμαζόμουν για τα βασιλικά μπαλέτα της Βουδαπέστης αλλά έπαθα κάποια ατυχήματα, διαστρέμματα και μετά μου βγήκε δυο φορές το δεξί μου γόνατο. Μου είπε ο γιατρός ότι “δεν πρόκειται να συνεχίσεις επαγγελματικά στον χορό, ξέχασε το”. Είχα εστιάσει όμως πολύ στο κλασικό μπαλέτο και δεν ήταν καμία άλλη κατηγορία χορού στο μυαλό μου”, ανέφερε συγκεκριμένα.

“Οπότε, καταρρέει ο κόσμος μου στα 17 μου ουσιαστικά. Μου συμβαίνει και κάτι προσωπικό το οποίο είναι από αυτές τις πρώτες απογοητεύσεις σε προσωπικό επίπεδο και δεν είχα από που να κρατηθώ, οπότε με έριξε που ήρθαν όλα μαζί. Μετά από κάποια χρόνια, αφού πέρασαν 2 – 3 χρόνια που ήμουν πολύ εγκλωβισμένη στο μέσα μου, μου έλειπε πάρα πολύ η σκηνή και η επαφή που είχα με τον κόσμο”, περιέγραψε.

“Γύρω στα 20, λοιπόν, εκεί που ήταν να επιλέξω αν θα γίνω τραγουδίστρια ή όχι, αποφάσισα να πάω να δοκιμαστώ ως ηθοποιός. Δυσλεκτικό παιδί, εσωστρεφές παιδί, γι’ αυτό είχα και την τάση προς τον χορό, γιατί εξέφραζα έτσι τα συναισθήματα μου. Είπα ότι θα πάω και αν μου είχε πει τότε η πρώτη μου δασκάλα ότι δεν μπορώ, γιατί φοβόμουν, νομίζω ότι δεν θα είχα γίνει ποτέ ηθοποιός”, συνέχισε.

Στη συνέχεια, όπως εξήγησε, μετά τις συνεχείς ψυχολογικές μεταπτώσεις κατά τη διάρκεια της εφηβείας της, “απεχθανόταν τους άνδρες”. “Σε σημείο που μπήκα τόσο εσωτερικά μέσα μου να ψάξω, να δω εμένα πρώτα, να βρω τι είναι αυτό που θέλω να υπάρχει στον άνθρωπο που θέλω δίπλα μου, ώστε όταν θα έρθει να είμαι έτοιμη για αυτό”, εξήγησε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα