Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: “Είχα καρκίνο στο τελευταίο στάδιο και κατάφερα να το ξεπεράσω”

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: “Είχα καρκίνο στο τελευταίο στάδιο και κατάφερα να το ξεπεράσω”
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο The 2night Show Glomex

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο και πώς τον ξεπέρασε, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα. Όσα είπε για το Survivor και τις 10.000 ευρώ που δώρισε στο "Χαμόγελο του παιδιού".

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” του ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (06/06) η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor, την κίνησή της να δωρίσει 10.000 ευρώ στο “Χαμόγελο του παιδιού”, αλλά και στην μάχη της με τον καρκίνο πριν από 9 χρόνια.

Τις πρώτες 5 μέρες έκλαιγα, βρήκα τον Βισκαδουράκη και τον Απόστολο και κλαίγαμε μαζί. Η μόνη παρηγοριά που είχα ήταν όταν μας είπαν ότι είμαστε στον αέρα οπότε μας έβλεπαν οι οικογένειές μας. Δεν έχω ξαναπεινάσει έτσι στη ζωή μου, είδα πόσο άσχημο είναι να πεινάς. Πριν μπω είχα πάρει 7 κιλά για να μην πεινάσω πολύ. Η παραγωγή σε έχει περικυκλωμένο. Για να πας να ουρήσεις παίρνεις την άδειά τους, δεν σε αφήνουν να φας. Έφαγα αποφάγια. Έφαγα ένα κομμάτι από τυρόπιτα κουρού με μυρμήγκια, που πρέπει να ήταν 6 -7 μέρες κάτω. Το φύσηξα, έφυγε το 90% και το έφαγα. Έδωσα και στη Μυριέλλα Κουρεντή”, είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Μου είχαν πει ότι κάποιοι έραβαν χρήματα στα ρούχα τους, προτού φύγω. Το έκανα κι εγώ, έκρυψα κι εγώ χρήματα στο μπούστο μου. Αλλά το βράδυ ήρθαν οι άνθρωποι της παραγωγής και μας έψαξαν, μας πήραν κινητά, χρήματα, διαβατήρια. Γδυθήκαμε, μας πήραν όλα μας τα υπάρχοντα και τα βρήκαν”, συμπλήρωσε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Επίσης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σχολίασε την κίνησή της να δωρίσει 10.000 ευρώ στο “Χαμόγελο του Παιδιού”, αφότου αποχώρησε από το παιχνίδι. Τα χρήματα από το Survivor δεν τα έχω πάρει ακόμα. Όταν βγήκα από το παιχνίδι, δώρισα 10.000 ευρώ στο “Χαμόγελο του Παιδιού”. Άκουσα αρνητικά σχόλια, επειδή το δημοσιοποίησα. Εγώ το έκανα για να βοηθήσω, για να νιώσω εγώ καλά με τον εαυτό μου και από εκεί και πέρα για να βοηθήσω αυτή την προσπάθεια 27 χρόνια τώρα που δεν έχει πόρους. Όταν κάνεις ένα καλό, γίνεται και η κοινωνία σιγά – σιγά καλύτερη”, είπε.

Τέλος, ανέφερε πως στον τελικό του Survivor θέλει να δει κορίτσια: την Ασημίνα, τη Βρισηίδα, τη Μαίη και τη Σταυρούλα.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η μάχη της με τον καρκίνο

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο, δηλώνοντας αρχικά: “Όταν πήγα στο My Style Rocks με ρώτησαν ποιο ήταν το μεγαλύτερο πράγμα που έχω καταφέρει στη ζωή μου και δήλωσα πως κατάφερα να βγω δυνατή από τις χημειοθεραπείες και να αντιμετωπίσω τη μάχη μου με τον καρκίνο. Μετά σε ένα από τα concept που είχα ετοιμαστεί για να πάω για μαστογραφία, το ανέφεραν οι κριτές και έτσι έγινε γνωστό”.

Θέλω να στείλω ένα μήνυμα, ότι ο καρκίνος είναι νόσος που θεραπεύεται πλέον στις μέρες μας, υπάρχουν περίπου 500 είδη διαφορετικών καρκίνων, υπάρχουν καρκίνοι που ξεπερνιούνται και άλλοι που συντηρούνται με θεραπείες. Είναι μια αρρώστια πλέον όχι αήττητη, δεν μου αρέσει να ακούω επάρατη νόσος, αλλά με το όνομά της, καρκίνος. Ξεπερνιέται με καλή διάθεση, με όμορφες πράξεις, να ακούς μουσική, να κάνεις ωραίες σκέψεις και είναι ένα πρώτο βήμα για να μπορέσεις να δεχτείς όλες τις θεραπείες”, ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Όπως εξομολογήθηκε: Είχα καρκίνο στο τελευταίο στάδιο, κατάφερα να το ξεπεράσω και είμαι καλά τα τελευταία 9 χρόνια. Όχι μόνο κατάφερα να τον ξεπεράσω, πήγα και σε ένα παιχνίδι επιβίωσης κι εκτεθειμένη με τον ήλιο. Όταν καταφέρνεις να τον νικήσεις, εκτιμάς τα απλά και τα λίγα…. Έμαθα να αποβάλλω τους αρνητικούς ανθρώπους από τη ζωή μου και να δείχνω την αγάπη στους γονείς μου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα