Φάρμα – Στράτος Τζώρτζογλου: Έδινα αυτόγραφα και δεν είχα ρεύμα 4 μήνες

Φάρμα – Στράτος Τζώρτζογλου: Έδινα αυτόγραφα και δεν είχα ρεύμα 4 μήνες
Στράτος Τζώρτζογλου ANT1

Ο ηθοποιός προχώρησε σε μια εξομολόγηση, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να πει το "ναι" στο ριάλιτι, ενώ μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

Η “Φάρμα” επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, 20 περίπου χρόνια μετά την πρώτη προβολή, κάνοντας πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή 12 Μαρτίου.

Μεταξύ των επίδοξων αγροτών και ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος μπήκε δυναμικά στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 και έπιασε κατευθείαν δουλειά στο μποστάνι μαζί με τον Θανάση Πάτρα.

Ο ηθοποιός, μετά την είσοδό του στη “Φάρμα”, προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να πει το “ναι” στο ριάλιτι, ενώ μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

“Ένα ταξίδι στο παρελθόν κάνω με τη Φάρμα γιατί θα μπω ξανά στις πρώτες μνήμες της παιδικής μου ηλικίας. Το γεγονός ότι δεν θα έχω φως με κάνει να πάω όχι πολύ μακριά… Ήταν μια εποχή που δεν είχα να πληρώσω το ηλεκτρικό. Παρόλο που ήμουν ο Τζωρτζογλου και έβγαινα έξω και με σταματούσε ο κόσμος, έδινα αυτόγραφα, την ίδια στιγμή στο σπίτι μου για τέσσερις μήνες ήταν κομμένο το ρεύμα. Πολλές φορές έχω καθίσει και έχω πάρει απαντήσεις από τη σιωπή του δάσους. Θα φορέσω την φανέλα με το νούμερο 9 και όπως ο Μπιλ Σερέτης έβαλε γκολ στο 90′, έτσι θα το κάνω και εγώ. Ή θα προσπαθήσω να το κάνω γιατί θέλω να ξέρω… τι θα γίνει, θα με γουστάρει στο τέλος η χωριάτισσα;”, είπε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα