Φάρμα: Η είσοδος των παικτών, οι υπηρέτες και ο σέξι επιστάτης

Φάρμα: Η είσοδος των παικτών, οι υπηρέτες και ο σέξι επιστάτης
Στιγμιότυπο από την πρεμιέρα της "Φάρμας" glomex

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής η "Φάρμα". Ο Σάκης Τανιμανίδης εξήγησε τους κανόνες στους.. αγρότες, οι οποίοι τα βρήκαν σκούρα. Ο ρόλος του εντυπωσιακού επιστάτη.

Η “Φάρμα” επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας, 20 περίπου χρόνια μετά την πρώτη προβολή, κάνοντας πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή 12 Μαρτίου.

Στο τιμόνι της παρουσίασης ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος ακριβώς στις 9 το βράδυ καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό παρουσιάζοντας τους χώρους της Φάρμας και εξηγώντας τους κανόνες.

Σε… αγρότες θα μεταμορφωθούν οι Μιχάλης Ιατρόπουλος, Ειρήνη Κολλιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Θανάσης Πάτρας, Σοφία Παυλίδου, Στράτος Τζώρτζογλου, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Μαρία Θωμά, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνος Μακρής, Βασίλης Μαντζουράνης, Μαρία Σπυροπούλου, Μαρία Τοτόμη και Παναγιώτης Χατζόπουλος.

Μετά από ψηφοφορία, ο Κωνσταντίνος αναδείχθηκε ο πρώτος αρχηγός για φέτος στην Φάρμα, ο οποίος θα έπρεπε να επιλέξει ποιος θα είναι κι ο πρώτος μονομάχος που θα παλέψει για την παραμονή του στο ριάλιτι.

Ο ίδιος επέλεξε ως υπηρέτες τον Θανάση Πάτρα και την Σοφία Παυλίδου αλλά ένας από αυτούς θα έπρεπε να είναι και μονομάχος στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης. Τελικά, ο κλήρος έπεσε στον Θανάση Πάτρα, ο οποίος θα πρέπει να μονομαχήσει με κάποιον άντρα για την παραμονή του.

Τους αγρότες ήρθε να συναντήσει και ο εντυπωσιακός επιστάτης της “Φάρμας”. Ο λόγος για τον Βασίλη Φιλίππου, ο οποίος κατέφθασε με εντυπωσιακό τρόπο, με το τρακτέρ του. “Καλησπέρα αγρότες! Καλησπέρα σε όλους. Εγώ είμαι γέννημα θρέμμα αγρότης από τα Τρίκαλα, κύρια καλλιέργειά μου είναι το βαμβάκι, το σιτάρι και το καλαμπόκι”, είπε ο επιστάτης της «Φάρμας».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα