Η φάρσα στη Βίκυ Σταυροπούλου που ξεπέρασε τα όρια – Ουρλιαχτά και τρόμος

Η φάρσα στη Βίκυ Σταυροπούλου που ξεπέρασε τα όρια – Ουρλιαχτά και τρόμος
Youtube

Μία κακόγουστη φάρσα, που ξεπερνάει τα όρια, προβλήθηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής του Σάββα Πούμπουρα το βράδυ της Παρασκευής, με στόχο τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Πρεμιέρα είχε το βράδυ της Παρασκευής η εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα με τίτλο “Best Friend’s Fear”. Το concept ακολουθεί την ίδια λογική που είχε το “Πλάκα μου κάνεις” πάλι με τον ίδιο παρουσιαστή: φίλοι στήνουν φάρσες σε ανυποψίαστους γνωστούς τους, σε συνεργασία με τον παρουσιαστή.

Πρώτο θύμα ήταν η διάσημη ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου, σε μία φάρσα που έστησε η ίδια της η κόρη.

Συγκεκριμένα, μάνα και κόρη βρίσκονταν σε ένα σπίτι στο Κορωπί, όταν διάφορα απρόοπτα άρχισαν να συμβαίνουν. Μία απρόσμενη επισκέπτρια, ένας άγνωστος έξω από το τζάμι και αποκορύφωμα η είσοδος του Σάββα Πούμπουρα στο σπίτι με μάσκα και τσεκούρι, στα πλαίσια μιας κακόγουστης φάρσας, έκαναν την ηθοποιό να βγει εκτός αυτού.

Τρομοκρατημένη η ηθοποιός ζητούσε από τους οικείους της να καλέσουν την αστυνομία, ενώ στη συνέχεια ουρλιάζοντας, έπεσε στο πάτωμα, όταν ο παρουσιαστής μεταμφιεσμένος εισέβαλε με τσεκούρι στο σπίτι. Στο τέλος ο ίδιος της αποκάλυψε πως πρόκειται για πλάκα βάζοντας τέλος στον εφιάλτη της. Και όλα αυτά On air.

Η αλήθεια είναι πως οι φάρσες έχουν και τα όριά τους…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα