Φιλαράκια: Όταν η Τζένιφερ Άνιστον ξέσπασε σε κλάματα στο τελευταίο γύρισμα

Φιλαράκια: Όταν η Τζένιφερ Άνιστον ξέσπασε σε κλάματα στο τελευταίο γύρισμα
Τζένιφερ Άνιστον Jordan Strauss/Invision/AP

Ο ηθοποιός Πολ Ραντ είχε συμμετάσχει για μία σεζόν στη θρυλική σειρά. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, μοιράστηκε ένα αστείο περιστατικό με την Τζένιφερ Άνιστον που είχε γίνει στο τελευταίο γύρισμα από τα "Φιλαράκια".

Μια αποκάλυψη για τη συμμετοχή του στη θρυλική σειρά “Τα Φιλαράκια”, η οποία φέτος συμπληρώνει 25 ολόκληρα χρόνια, έκανε ο ηθοποιός Πολ Ραντ σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του.

Ο ηθοποιός είχε συμμετάσχει για μια σεζόν στη σειρά, υποδυόμενος τον σύντροφο της “Φοίβης”, ως ο αγαπημένος και στη συνέχεια σύζυγος της Φοίβης. Ο ίδιος μίλησε για την εμπειρία του, λέγοντας:

“Ήταν φανταστικό να είσαι μέρος της σειράς, ωστόσο, είναι κάπως θολό στο μυαλό μου. Υποτίθεται πως θα έπαιζα σε ένα ή δύο επεισόδια, αλλά τελικά έκανα περισσότερα. Η σειρά ήταν προς το τέλος της, αποτελούσε ένα φαινόμενο εκείνη την περίοδο”.

Ο Πολ Ραντ μίλησε και για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, στο οποίο συμμετείχε, περιγράφοντας, μάλιστα, και μια αμήχανη στιγμή που είχε με την Τζένιφερ Άνιστον. Όπως είπε:

“Ήμουν στο τελευταίο επεισόδιο, που εμένα δεν μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, αλλά στις ειδήσεις γινόταν ένας χαμός. Όλοι έγραφαν ότι τα “Φιλαράκια” γυρίζουν το τελευταίο τους επεισόδιο. Ήμουν στην σκηνή και είδα την Τζένιφερ Άνιστον να κλαίει και να αγκαλιάζει τη δημιουργό της σειράς και σκέφτηκα “δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ”. Σκέφτηκα, για να σπάσει ο πάγος, να πάω και να της πω “τα καταφέραμε, τελείωσε”, όμως το αστείο δεν ήταν τελικά και τόσο πετυχημένο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα