Φιναλίστ του Voice 2019 μαγείρεψε στην κουζίνα του Σεφερλή – Τι κάνει σήμερα

Διαβάζεται σε 2'
skai
Η Μαμά μου Μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου glomex

Με τραγούδια γέμισε το πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου”, αφού πρώην παίκτρια του The Voice δοκίμασε τις δυνάμεις της και στη μαγειρική.

Επέστρεψε για ακόμη ένα απόγευμα το παιχνίδι μαγειρικής του ΣΚΑΪ, “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου“, με τον Μάρκο Σεφερλή να υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής και μία παλιά γνώριμη του τηλεοπτικού κοινού.

Η Σοφία και η Μένη βγήκαν νικήτριες χθες και βρέθηκαν για δεύτερη μέρα στην κουζίνα του “Η μαμά μου μαγειρεύει
καλύτερα από τη δική σου”, έχοντας αντίπαλές τους την Έλλη και την Κατερίνα.

Όμως την Έλλη κάπου την έχουμε ξαναδεί, όπως τόνισε ο Μάρκος Σεφερλής, αφού η παίκτρια ήταν διαγωνιζόμενη του The Voice το 2019 και μάλιστα είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι και τον τελικό.

Νικητής είχε αναδειχθεί τότε ο Δημήτρης Καραγιάννης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ενώ η Έλλη Πλατάνου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου βρισκόταν ανάμεσα στους οκτώ διαγωνιζόμενους που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Έλλη Πλατάνου – Proud Mary

“Φτάσαμε μέχρι τον τελικό”, θύμησε η Έλλη λέγοντας πως το τραγούδι είναι στη ζωή της αλλά δεν είναι αυτό το επάγγελμά της.

Η δουλειά μου είναι εντελώς διαφορετική. Εργάζομαι, όπως και τότε εργαζόμουν, σε κολυμβητήριο. Είμαι γυμνάστρια. Τραγουδάω ερασιτεχνικά“, είπε, ενώ τραγούδησε και στο πλατό δείχνοντας τις φωνητικές της ικανότητες.

Η Έλλη από το Voice του 2019 στην κουζίνα του παιχνιδιού

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα