H “Φιόνα μοναδική μου αγάπη” και η “Μπουλίτσα” είναι μαμά και κόρη

H “Φιόνα μοναδική μου αγάπη” και η “Μπουλίτσα” είναι μαμά και κόρη
H Λίλιαν και η Χριστίνα Αρχοντή στην εκπομπή "The 2night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Βρέθηκαν καλεσμένες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η τηλεοπτική "Φιόνα" μίλησε για τις δυσκολίες του να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί και η "Μπουλίτσα" για το bullying που δέχτηκε.

H Λίλιαν και η Χριστίνα Αρχοντή είναι μαμά και κόρη, κάτι το οποίο δεν ήταν ευρέως γνωστό, γι’ αυτό και μας έκανε μεγάλη έκπληξη!

Η Λίλιαν Αρχοντή είναι η ηθοποιός που υποδύθηκε τη Φιόνα, μία από τις παράνομες ερωτικές σχέσεις του Μάνθου Φουστάνου, στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Η κόρη της, Χριστίνα, είναι το γλυκό και χαριτωμένο παιδάκι που γνωρίσαμε ως Μπουλίτσα μέσα από την, επίσης επιτυχημένη, σειρά του Χάρη Ρώμα “Το καφέ της Χαράς”.

Οι δυο τους βρέθηκαν καλεσμένες στην εκπομπή “The 2night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησαν για πολύ σημαντικά θέματα, όπως το να μεγαλώνεις μόνο σου ένα παιδί, το βάρος της μονογονεϊκής οικογένειας, αλλά και το bullying, που ολοένα και περισσότερο βλέπουμε καθημερινά μπροστά μας.

Η Λίλιαν αποκάλυψε ότι χώρισε όταν έμεινε έγκυος στη Χριστίνα και μίλησε για τη σχέση λατρείας που έχει με την κόρη της. Αναφέρθηκε, επίσης, και στο πώς κατάφερε να τη μεγαλώσει μόνη της, παράλληλα με το δύσκολο, αλλά και χαμηλόμισθο κάποιες φορές, επάγγελμα του ηθοποιού.

Η Χριστίνα, από την άλλη, αποκάλυψε με ειλικρίνεια ότι έχει πέσει θύμα bullying λόγω του ρόλου της στο “Καφέ της Χαράς”. Όπως δήλωσε, την κορόιδευαν ακόμη και για το όνομα “Μπουλίτσα”, ενώ πέρασε τα δικά της μηνύματα μέσα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα