First Dates: Έπινε το ένα κρασί μετά το άλλο για να αντέξει – “Είναι ένας φλώρος με παπιγιόν”

First Dates: Έπινε το ένα κρασί μετά το άλλο για να αντέξει – “Είναι ένας φλώρος με παπιγιόν”
First Dates Glomex

Η Κλαίρη και ο Γιάννης συναντήθηκαν στο First Dates, αναζητώντας τον έρωτα, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά. Οι ατάκες "δηλητήριο".

Το First Dates επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης (22/06) μέσα από τη συχνότητα του Star και ήταν γεμάτο νέες και αναπάντεχες γνωριμίες.

Μεταξύ αυτών που αναζήτησαν την τύχη τους στον έρωτα ήταν η Κλαίρη και ο Γιάννης, οι οποίοι συναντήθηκαν όμως στο “τηλεοπτικό” εστιατόριο με οικοδέσποινα τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Ήδη από τα πρώτα λεπτά, η Κλαίρη φάνηκε να μην εντυπωσιάζεται από τον Γιάννη, ενώ ξέχασε κατευθείαν το όνομά του.

Έως ότου να έρθουν τα πιάτα που παρήγγειλαν, η 30χρονη κοπέλα από τη Φλώρινα πήγε στο μπάνιο, για να μιλήσει με τη φίλη της και “πετσόκοψε” τον Γιάννη που εμφανίστηκε στο ραντεβού με παπιγιόν. Είναι ένας φλώρος με παπιγιόν. Ναι, σου λέω. Δεν ξέρω. Ό,τι να ‘ναι, έχω κλάψει”, της είπε, ενώ πρόσθεσε στην κάμερα: Είναι αστείο, η πρώτη εντύπωση είναι αστεία. Δεν με ελκύει κάτι τέτοιο”.

“Εμφανισιακά μου αρέσει. Είναι αυτό που θέλω. Θα έβγαινα μαζί της και χωρίς First Dates” είπε από την άλλη ο 44χρονος από τη Λάρισα.

Στη συνέχεια, η Κλαίρη, που φαινόταν να μην περνάει καλά, αποφάσισε να “πνίξει” την αγανάκτησή της στο ποτό, παραγγέλνοντας το ένα ποτήρι κρασί μετά το άλλο, ενώ παραδέχτηκε κιόλας: “Πες γνώρισα μία τρελή εκεί πέρα, έπινε το ένα κρασί μετά το άλλο, και μιλούσε πολύ”.

Στο τέλος, στην ερώτηση για το εάν θα έβγαιναν ξανά ραντεβού η Κλαίρη απάντησε: “Με τίποτα. Δεν κολλάει. Άλλη χημεία τελείως”. Μαζί της συμφώνησε και ο Γιάννης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα