First Dates: Πήγε στο ριάλιτι κρυφά απ’ την κόρη της – Ερωτεύτηκαν και φεύγουν για Ιταλία

First Dates: Πήγε στο ριάλιτι κρυφά απ’ την κόρη της – Ερωτεύτηκαν και φεύγουν για Ιταλία
First Dates star tv

Η Φωτεινή και ο Πέτρος συναντήθηκαν στο First Dates, αναζητώντας τον έρωτα. Το μυστικό της παίκτριας και η έντονη χημεία.

Το First Dates επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης (29/06) μέσα από τη συχνότητα του Star και ήταν γεμάτο νέες γνωριμίες.

Μεταξύ αυτών που αναζήτησαν την τύχη τους στον έρωτα ήταν η Φωτεινή και ο Πέτρος, οι οποίοι συναντήθηκαν στο “τηλεοπτικό” εστιατόριο με οικοδέσποινα τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η Φωτεινή αποκάλυψε ότι δεν πέρασε εύκολα στη ζωή της καθώς μεγάλωσε την κόρη της μόνη της από 9 ετών όταν κατάλαβε ότι ο πατέρας δεν ήταν κατάλληλος. Δήλωσε δε ότι η κόρη της είναι πολύ αυστηρή και δεν την ενημέρωσε ότι θα πάει στην εκπομπή, επειδή θα της τα “έχωνε”.

«Θα ήθελα πολύ να σου αρέσω» είπε ο 56χρονος στην 54χρονη που τον ρώτησε αν κατάλαβε ότι της αρέσει. Θα βγουν δεύτερο ραντεβού; «Οπωσδήποτε!», απάντησε ο Πέτρος με τη Φωτεινή να προσθέτει: «Ναι, ναι, αμέ…».

Στη συνέχεια ο 56χρονος της είπε ότι θέλει πολύ να ταξιδέψουν μαζί στη Βενετία. «Με πολύ καλή παρέα πρώτα από όλα, αξιόπιστη, ευγενική, κι άλλο τόσο συμπαθητική κι ευχάριστη, κι ωραία, αυτά… » πρόσθεσε για τη γυναίκα που γνώρισε, με τη Φωτεινή να συμφωνεί απόλυτα.

Η Φωτεινή κι ο Πέτρος πέρασαν φανταστικά στο δείπνο τους στο First Dates και ανανέωσαν το ραντεβού τους.

Τα highlights του επεισοδίου

Στο First Dates δεν υπάρχουν προκαταλήψεις και στερεότυπα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αγάπη ή την συντροφικότητα, συναντιούνται σε ένα εστιατόριο έτοιμο να φιλοξενήσει ραντεβού ανθρώπων που δεν γνωρίζονται αλλά που έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να ταιριάξουν απόλυτα μεταξύ τους.

Στο τέλος της βραδιάς όλα είναι ανοιχτά: Μπορεί να θελήσουν να ξαναβρεθούν. Μπορεί να μη γίνει το «κλικ» και να χωριστούν έχοντας περάσει ένα όμορφο βράδυ.

Όλα τα ραντεβού του επεισοδίου

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα