First Dates: Ρινγκ το ραντεβού – ”Είσαι λούμπεν, λαϊκός και μυρίζεις σαν νεκρό πτώμα ”

First Dates: Ρινγκ το ραντεβού – ”Είσαι λούμπεν, λαϊκός και μυρίζεις σαν νεκρό πτώμα ”
First Dates star tv

Χάος επικράτησε σε ραντεβού στο First Dates. Το υποψήφιο ζευγάρι ήρθε σε τεράστια κόντρα μπροστά στις κάμερες.

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης (20/6) το First Dates, μέσα από τη συχνότητα του Star.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ένα από τα ζευγάρια ήρθε σε μεγάλη σύγκρουση, έχοντας χαώδη διαφορά απόψεων.

Συγκεκριμένα, το ραντεβού της Γεωργίας με τον Δημήτρη δεν εξελίχθηκε καθόλου καλά. Αρχικά, οι δυο τους μιλούσαν για τη διατροφή, με την Γεωργία να λέει πως είναι βίγκαν και πως έχει δει αλλαγές στο σώμα της.

«Έγινα βίγκαν από όταν ήρθα στην Αθήνα, έχω δει αλλαγές σαν να είχα μια πανοπλία. Έχω δει διαφορά και στο δέρμα μου, μυρίζω λουλούδι, εσύ πρέπει να μυρίζεις σαν νεκρό πτώμα, είπε χαρακτηριστικά.

«Γενικά τι κάνεις στη ζωή σου τόσα χρόνια; Το επάγγελμά σου το αγαπάς; Τώρα το ξεκίνησες, πότε πρόλαβες να το αγαπήσεις; Αυτό κρύβει μία μοιρολατρία, ότι δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω, οπότε ασχολήθηκα με αυτό», είπε στη συνέχεια η Γεωργία.

«Παίρνεις ενέργεια από τους ανθρώπους; Τι τους κάνεις, τους βαμπιρίζεις δηλαδή; Δεν μου κάνει αυτόν τον δυνατό άντρα, που να έχει τη δύναμη από μόνος του», σχολίασε στη συνέχεια η 41χρονη.

«Μιας και είσαι της τέχνης… το “Περιμένοντας τον Γκοντό” το έχεις δει; Το θεατρικό του Μπέκετ; Έπρεπε να θυμάσαι την όλη διαδικασία. Κι εσύ κάτι περιμένεις, περιμένεις… τι περιμένεις; Τίποτα δεν περιμένεις. Κωλυσιεργείς… είσαι λούμπεν. […] Λίγο… πολύ λαϊκός», σχολίασε στη συνέχεια η Γεωργία.

«Αυτό το ραντεβού ήταν με μία λέξη αποτυχία. Το βάζω στα χειρότερα ραντεβού που έχω κάνει και δεν πρόκειται να ξαναβγώ ποτέ μαζί της», δήλωσε στο τέλος της συνάντησης ο Δημήτρης.

Στη συνέχεια, μιλώντας στην κάμερα η κατάσταση έγινε ακόμη πιο αμήχανη, αφού ο Δημήτρης είπε «για ένα δείπνο μια γνωριμία καλά ήταν και πολύ ήταν. Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα είχα βγει ποτέ ραντεβού».

«Μου ακούγεται εκδικητικό επειδή δεν είναι ωραίο για έναν άντρα να ακούει την απόρριψη. Την αμοιβαία, αλλά εγώ δεν πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να φανεί από πάνω. Τελικά είναι λες και θέλουμε να πιαστούμε αλλά παραείμαστε αξιοπρεπείς. Θέλει να βγάλει δηλητήριο, δεν πειράζει, εγώ έχω ανοσία», απάντησε εκείνη.

«Χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα, που λέει ο λόγος και ελπίζω να μην τα ξαναπούμε» είπε στο τέλος ο Δημήτρης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα