First Dates: Της είπε ότι δεν είχε TikTok κι έπαθε εγκεφαλικό – “Λες και μιλάω με τον μπαμπά μου”

First Dates: Της είπε ότι δεν είχε TikTok κι έπαθε εγκεφαλικό – “Λες και μιλάω με τον μπαμπά μου”
First Dates glomex

Το ραντεβού της Δανάης και του Στάθη παρακολουθήσαμε μεταξύ άλλων στο First Dates της Κυριακής (14/05) και μπορεί αρχικά εκείνη να ξέχασε το όνομα του αλλά στη συνέχεια τον έδειξε με βιντεοκλήση στην ξαδέρφη της.

Το νέο ριάλιτι αγάπης First Dates επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (14/05) μέσα από τη συχνότητα του Star, με νέο επεισόδιο και αρκετοί singles επισκέφθηκαν το «τηλεοπτικό» εστιατόριο για να βρουν τον έρωτα.

Μετά από 19 χώρες όπου έχει λειτουργήσει, το First Dates άνοιξε τις πόρτες του και στην Ελλάδα με παρουσιάστρια τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και στο επεισόδιο της Κυριακής, ανάμεσα σε εκείνους που δοκίμασαν την τύχη τους στον έρωτα ήταν ο Στάθης και η Δανάη.

Και μπορεί στο πρώτο τετ-α-τετ η Δανάη να ξέχασε το όνομα του Στάθη “ρίχνοντας” το φταίξιμο στο άγχος της, στη συνέχεια όμως όταν βρέθηκαν στο τραπέζι τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά.

Η συζήτηση των δυο παικτών περιστράφηκε αρτχικά γύρω από τις σχέσεις αλλά και τις απόψεις τους γύρω από την απιστία, με τη Δανάη να δηλώνει στην κάμερα πως ενώ είναι καλό παιδί, δεν είναι για εκείνη. Τα πράγματα έγιναν στη συνέχεια ακόμα πιο άβολα, όταν ο Στάθης τη ρώτησε εάν ασχολείται με τα social media.

Ασχολούμαι πάρα πολύ με το Instagram, σε φάση επαγγελματικά. Θέλω να γίνω influencer. Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να βγάζω λεφτά από αυτό. Και με το TikTok“, είπε η Δανάη με τον Στάθη να σχολιάζει πως είναι από τους λίγους που δεν το έχει “κατεβάσει”, κάτι που φυσικά έκανε την παίκτρια να πέσει από τα σύννεφα.

Ο Στάθης μοιράστηκε μαζί της την άποψή του χαρακτηρίζοντας “γελοία” όσα κάνουν influencers, ενώ στη συνέχει ανέφερε πως τον ενόχλησε το γεγονός ότι ασχολείται πιο πολύ με τα social media. “Είναι κάτι που δεν με τραβάει και πολύ αλλά προφανώς και δεν θα το απαγόρευα σε μία σχέση“, δήλωσε.

Και παρά τις άβολες στιγμές ανάμεσά τους, η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη, όταν η Δανάη δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την ξαδέρφη της κατά τη διάρκεια του γεύματος. Η παίκτρια δήλωσε πως βρίσκεται στο παιχνίδι με τη συγγενή της να ζητάει από εκείνη να τής δείξει τον Στάθη με βιντεοκλήση, κάτι που και έκανε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα