Game Of Chefs: Η υποψήφια που “άγγιξε” τους κριτές – “Δεν μπορώ να δω την κόρη μου επειδή είμαι τρανς”

Game Of Chefs: Η υποψήφια που “άγγιξε” τους κριτές – “Δεν μπορώ να δω την κόρη μου επειδή είμαι τρανς”
Game Of Chefs - Βανέσα Βενέτη glomex

Η Βανέσα Βενέτη βρέθηκε στις Blind Taste Test Auditions του Game Of Chefs και εξομολογήθηκε στους κριτές την προσωπική της ιστορία ως τρανς γυναίκα αλλά και γιατί δεν της επιτρέπεται να δει την κόρη της τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ιδιαίτερα φορτισμένο είναι και το επεισόδιο της Παρασκευής (17/9) του Game Of Chefs, το οποίο επέστρεψε για ακόμη ένα βράδυ μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με τις Blind Taste Test Auditions.

Ανάμεσα στους επίδοξους σεφ που παρέλασαν μπροστά από τους κριτές του μαγειρικού διαγωνισμού, Άγγελο Λάντο, Βασίλη Μουρατίδη και Άνταμ Κοντοβά, ήταν και η Βανέσα Βενέτη, η οποία μίλησε ανοιχτά για τη διαφορετικότητά της, καθώς είναι τρανς γυναίκα και μάλιστα μητέρα ενός 10χρονου κοριτσιού, το οποίο εδώ και τέσσερα χρόνια που έχει ξεκινήσει τη διαδικασία της φυλομετάβασης δεν έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει μαζί της ή να τη δει.

“Σήμερα στην κουζίνα του Game Of Chefs έχω την ευκαιρία να δείξω σε όλο τον κόσμο τη μαγειρική μου και γενικά να δείξω ότι μια τρανς γυναίκα μπορεί και να μαγειρεύει. Ακτιβιστικά ‘φωνάζω’ ότι τα τρανς άτομα είμαστε όπως όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι. Έχω μια κόρη που είναι 10 ετών, της έχω μιλήσει για την ταυτότητα του φύλου μου”, δήλωσε μεταξύ άλλων η παίκτρια στην κάμερα του παιχνιδιού, ενώ τόνισε σε άλλο σημείο πως “την πρώην σύζυγό μου την είχα ερωτευτεί δεν είναι ότι το έκανα για να κρυφτώ μέσα από έναν γάμο, όχι. Την αγαπούσα, παντρευτήκαμε, ήρθε το παιδί, πίστευα ότι μπορούσα να καταπολεμήσω την ταυτότητα του φύλου μου, δεν τα κατάφερα”.

“Το γεγονός ότι μπορεί να δοθεί τρανς ορατότητα μέσα μιας μαγειρικής εκπομπής και να δείξουμε στον κόσμο ότι τα τρανς άτομα είναι άτομα σαν όλους εμάς. Έχω μια κόρη 10 ετών και δεν μπορώ να τη δω εδώ και τέσσερα χρόνια που έχω ξεκινήσει τη φυλομετάβαση, μόνο και μόνο επειδή είμαι τρανς”, ανέφερε φανερά φορτισμένη μπροστά στους τρεις κριτές, ενώ όταν ρωτήθηκε αν μίλησε ποτέ στην κόρη της για τη μετάβαση αυτή, η ίδια εκμυστηρεύτηκε πως την ενημέρωσε για όλα με τη μορφή ενός τρυφερού παραμυθιού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα