Game of Thrones: Οι δημιουργοί της σειράς αποκάλυψαν το τέλος της μέσα από μια playlist

Game of Thrones: Οι δημιουργοί της σειράς αποκάλυψαν το τέλος της μέσα από μια playlist
Game of Thrones Facebook

Η απάντηση για το φινάλε της σειράς "είναι 100% κρυμμένη μέσα στα κομμάτια της Playlist" με όνομα "Game of Thrones: The End Is Coming", αποκάλυψαν οι Benioff και Weiss.

Το Game of Thrones επιστρέφει στις οθόνες μας 14 Απρίλη. Η μεγάλη πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στο Nova, ταυτόχρονα με την Αμερική, την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 4 μετά τα μεσάνυχτα και με ελληνικούς υπότιτλους.

Ο 8ος και τελευταίος κύκλος της πετυχημένης σειράς πλησιάζει απειλητικά και η αγωνία κορυφώνεται για τους χιλιάδες θαυμαστές της που “ψαχουλεύουν” και την παραμικρή λεπτομέρεια προσπαθώντας να μαντέψουν ποιος θα καθίσει στον Σιδερένιο Θρόνο.

Μέσα στο πυρετώδες κλίμα ενόψει της μεγάλης πρεμιέρας πολλά λέγονται και γράφονται. Θεωρίες για το ποιος θα ζήσει, ποιος θα πεθάνει, ποιος θα καθίσει στον Θρόνο πάνε και έρχονται και δεν ξέρουμε τι απ’ όλα όσα διαβάζουμε είναι αλήθεια ή φήμες.

Μέσα σε αυτόν τον χείμαρρο πληροφοριών έχουμε τουλάχιστον ένα βάσιμο στοιχείο σχετικά με το πώς το “Game of Thrones” θα κλείσει, χάρη στην καλοσύνη των δημιουργών της σειράς, David Benioff και D.B. Weiss.

Οι δύο παραγωγοί δημιούργησαν μία playlist στο Spotify με όνομα “Game of Thrones: The End Is Coming”, που περιλαμβάνει κομμάτια που θα ακούσουμε στην τελευταία σεζόν και που αποκαλύπτουν μερικά- κρυφά στοιχεία για την κατάληξη της πολυσυζητημένης σειράς.

“Η απάντηση για το φινάλε της σειράς είναι 100% κρυμμένη μέσα στα κομμάτια της Playlist, αποκάλυψαν οι Benioff και Weiss.

“Κανείς δεν θα μας πιστέψει, αλλά είναι αλήθεια”.

Μεταξύ των κομματιών που συμπεριλήφθηκαν στην καινούρια λίστα είναι τα: “Her Black Wings” από Danzing, “Sleep Now in the Fire” από Rage Against the Machine και “Girl from the North Country” από Johnny Cash και Bob Dylan.

“Ψάχναμε κομμάτια που μας έκαναν να αισθανόμαστε όπως μας έκανε η σειρά”, εξήγησαν. “Υπάρχει μία ποικιλία στη μουσική που χρησιμοποιήσαμε- οι Rage δεν μοιάζουν στο στυλ του Johnny Cash, αλλά και οι δύο έχουν μία βαθιά πηγαία δύναμη “.

Η πρώτη Playlist που φτιάχτηκε για το Game of Thrones ήταν η Game of Thrones: Songs of Ice and Fire, το 2017.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα