Game Of Thrones: Το ελληνικό trailer τρελαίνει τους φανατικούς με νέα spoiler

Game Of Thrones: Το ελληνικό trailer τρελαίνει τους φανατικούς με νέα spoiler

Το εντυπωσιακό τρέιλερ της NOVA κάνει το γύρο του διαδικτύου με τρία νέα πλάνα που δίνουν το κάτι παραπάνω για όσα θα δούμε μια βδομάδα πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του GOT

O χειμώνας αυτή τη χρονιά θα έρθει… καλοκαίρι! O 7ος κύκλος της σειράς -φαινόμενο, της HBO, « Game of Thrones», έρχεται την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017, ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους, αποκλειστικά στη Nova! Κάπως έτσι ξεκινά το promotion της σειράς φαινόμενο η ελληνική συνδρομητική τηλεόραση που έστρεψε τα βλέμματα των απανταχού φαν της σειράς στην Ελλάδα με το μοναδικό της trailer. Γιατί; Μα φυσικά επειδή σε αυτό βλέπουμε τουλάχιστον τρία νέα καρέ που δεν είχαμε ξαναδεί.

Έχουμε και λέμε. Με το καλημέρα του συναρπαστικού τρέιλερ, Ντενέρις και Τίριον μπαίνουν στο Dragonstone, κάτι που δεν έχει γίνει αντιληπτό από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα. Μένοντας στη μητέρα των δράκων, θα πρέπει να πούμε πως ένα από τα… δρακάκια της, ο Drogon, φαίνεται σε διαφορετικό καρέ να σκίζει τους αιθέρες πάνω από το στρατό των Ντοθράκι που ετοιμάζονται για μια μάχη που μοιάζει με τη μάχη της ζωής τους. Δεν είναι τυχαίο πως η βρετανική express αφιερώνει ειδικό άρθρο στο εν λόγω τρέιλερ.

 

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Το αμερικανικό τρέιλερ περιλαμβάνει μέρος της ομιλίας του Τζον Σνόου που αναφέρει: “Για αιώνες οι οικογένειές μας πολεμούσαν μαζί. Απέναντι στον κοινό εχθρό. Παρά τις διαφορές”. Στην ελληνική εκδοχή ωστόσο ακούγεται επιπλέον η μυστηριώδης φράση “παρά τις υποψίες, ενωμένοι”.

 

Με μια πιο προσεκτική ματιά μπορεί κανείς να παρατηρήσει και στοιχεία που είχαμε μεν δει, αλλά από διαφορετική λήψη. Όπως για παράδειγμα την Σέρσι Λάνιστερ στην σκοτεινή της φορεσιά, αλλά και τον Τζέιμι να βαδίζει εξερχόμενος από το κάστρο, έτοιμος για δράση.

Υπομονή ως την Κυριακή

Η επική σειρά θα προβάλλεται και σε prime time ζώνη, τη Δευτέρα 17 Ιουλίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00 στο Novacinema4HD και σε επανάληψη στο Novalifε, κάθε Κυριακή μετά την ταινία των 21.00!

Με αφορμή τον 7ο πολυαναμενόμενο κύκλο της συναρπαστικής σειράς της HBO, η Nova ξεκινά την αντίστροφη μέτρηση με live συζητήσεις με επώνυμους καλεσμένους και φαν της σειράς κάθε Πέμπτη στις 16.00 στα Social Media, στο Web TV του Novasports.gr και το Novaguide.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα