Game of Thrones: Το υπέρτατο κυνήγι θησαυρού για τους φαν – Βρες τον κρυμμένο θρόνο

Game of Thrones: Το υπέρτατο κυνήγι θησαυρού για τους φαν – Βρες τον κρυμμένο θρόνο
HBO

Ενόψει της πρεμιέρας της όγδοης και τελευταίας σεζόν της σειράς-φαινόμενο στις 14 Απριλίου, το HBO έκρυψε σε έξι τοποθεσίες στην υφήλιο έξι πιστά ομοιώματα από τον "Σιδηρούν Θρόνο".

Στο πλαίσιο της προώθησης της τελευταίας σεζόν του «Game of Thrones», το ΗΒΟ δημιούργησε ένα παγκόσμιο κυνήγι θησαυρού για όσους φανατικούς της σειράς φαντασιώνονται να κάτσουν οι ίδιοι – και όχι οι αγαπημένοι τους ήρωες-  στον ‘Σιδηρούν Θρόνο” του βασιλιά του Γουέστερος.

Ομάδα της παραγωγής της σειράς-φαινόμενο ταξίδεψε σε όλο τον πλανήτη και έκρυψε έξι Σιδερένιους Θρόνους, σε πραγματικό μέγεθος, σε έξι διαφορετικές μυστικές τοποθεσίες. Οι φαν καλούνται να τους ανακαλύψουν  ολόκληρο τον κόσμο και έβαλε τους φανς να ψάξουν να τους βρουν…

Μέσω του επίσημου site “For the Throne”, δόθηκαν στοιχεία την τοποθεσία πέντε Θρόνων, οι οποίοι φέρουν τα ονόματα Πάγος, Χαρά, Βαλίρια, Βορράς και Δάσος. Υπάρχει επίσης κι ένας έκτος, μυστηριώδης θρόνος ο οποίος καλύπτεται από ομίχλη και χωρίς κανείς να ξέρει πού ακριβώς βρίσκεται.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί τέσσερις από τους Θρόνους: ο Βορράς βρέθηκε στο Μπιόρκλιντεν της Σουηδίας, το Δάσος στο Πάζλγουντ της Αγγλίας, η Βαλίρια στο Μπεμπερίμπε της Βραζιλίας και η Χαρά στην Ατιένζα της Ισπανίας. Όσον αφορά στους υπόλοιπους δυο θρόνους οι φανς έχουν λιγότερο από οχτώ μέρες για να τους βρουν…

O Θρόνος του Δάσους, στο Πάζλγουντ της Αγγλίας HBO

 
O Θρόνος του Βορρά, στο Μπιόρκλιντεν της Σουηδίας HBO

 
Ο Θρόνος της Χαράς, στην Ατιένζα της Ισπανίας HBO

O Θρόνος της Βαλίρια, στο Μπεμπερίμπε της Βραζιλίας HBO

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα