Γη της Ελιάς Spoiler: Σοκ στο χωριό – Απόψε βγαίνουν τα όπλα

Γη της Ελιάς Spoiler: Σοκ στο χωριό – Απόψε βγαίνουν τα όπλα
Γη της Ελιάς mega tv

Δραματικές εξελίξεις στη "Γη της Ελιάς". Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Τρίτης.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο η “Γη της Ελιάς”, με τους πρωταγωνιστές να έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση.

Η απαγωγή του Μάνου εξαντλεί συναισθηματικά τους Βρεττάκους. Ο Άρης μπλέκει στις παράνομες δραστηριότητες του Δημοσθένη. Ο Αλέξης και η Μυρτάλη βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο δολοφονίας της Αθηνάς.

Γη της Ελιάς – Όσα θα δούμε την Τρίτη 21 Μαρτίου

Ο Ισίδωρος αποφασίζει να μη μιλήσει στην αστυνομία, φοβούμενος πως η ανάμιξή της μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του Μάνου. Η εμπιστοσύνη της Ισμήνης παραμένει κλονισμένη κι έτσι αρπάζει τα κλειδιά του γραφείου του Κωνσταντίνου και βγάζει αντικλείδι για να πάει εκεί και να ψάξει.

Ο Άρης αναλαμβάνει την πρώτη παράνομη μεταφορά και ο Δημοσθένης τον επιβραβεύει με ένα καλό πόσο. Σε μεγάλη ρήξη έρχονται ο Στάθης και η Ιουλία για ένα θέμα που αφορά στη συγκατοίκηση και τα οικονομικά τους. Ο Δημοσθένης ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο τον αντικαταστάτη του και του ζητάει να τον εκπαιδεύσει, αλλά εκείνος αρνείται.

Η Αθηνά μαθαίνει από το συνεργείο ότι τα φρένα του αυτοκινήτου της ήταν κομμένα και, μαζί με τον εισαγγελέα, υποψιάζονται αμέσως τον Αλέξη. Οι απαγωγείς στέλνουν DVD με μήνυμα του Μάνου.

Γη της Ελιάς – Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα