Γιώργος Καρλαύτης: Ο “Greek Freak” του NFL που κατέκτησε το φετινό Super Bowl σε μία συγκινητική εξομολόγηση

Γιώργος Καρλαύτης: Ο “Greek Freak” του NFL που κατέκτησε το φετινό Super Bowl σε μία συγκινητική εξομολόγηση
Γιώργος Καρλαύτης glomex

Στον καναπέ του "Στούντιο 4" κάθισε το απόγευμα της Παρασκευής (24/03) ο Γιώργος Καρλαύτης, ο Έλληνας πρωταθλητής του NFL και παίκτης των Kansas City Chiefs και μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, τον παππού του και το πρώτο πράγμα που κάνει όταν έρχεται στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Καρλαύτης, ο “Greek Freak” του NFL, που τον Φεβρουάριο κατέκτησε με τους Kansas City Chiefs το Super Bowl, έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση και συναντήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (24/03) με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ο πρωταθλητής άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του πατέρα του που τον σημάδεψε, για την καριέρα του στον αθλητισμό, αλλά και τη σχέση με τον παππού του.

Μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα του, ο νεαρός αθλητής ανέφερε πως η ημέρα της απώλειάς του ήταν μία πολύ δύσκολη ημέρα, καθώς ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή όταν ο ίδιος ήταν σε ηλικία 13 ετών και σχολίασε μεταξύ άλλων πως ο κόσμος του “κατέρρευσε”.

“Αισθάνθηκα ότι έπρεπε να είμαι δυνατός για την οικογένειά μου, τη μητέρα μου και τα αδέρφια μου. Να είμαι εκεί για ό,τι χρειάζονταν. Αν έκλαιγε κάποιος να πάω εκεί να τον/την βοηθήσω. Όταν πήραμε την απόφαση να πάμε στην Αμερική ήταν πολύ δύσκολη, αλλά θέλαμε μία καινούργια αρχή”, ανέφερε ο αθλητής ενώ θυμήθηκε πόσο δυσκολεύτηκε κατά την προσαρμογή του εκεί.

Εξήγησε μάλιστα πόσο δύσκολο ήταν να συνεχίσει να παίζει πόλο, ένα άθλημα που είχε συνδυάσει με τον πατέρα του, οπότε όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή, ο ίδιος δεν μπορούσε να συνεχίζει να παίζει, ενώ θυμήθηκε τις φορές που έκλαιγε στην πισίνα. Έτσι μπήκε στη ζωή του το αμερικανικό ποδόσφαιρο.

Προσπαθώντας να γίνει ο αρχηγός της οικογένειάς του μετά τον χαμό του μπαμπά του, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: “Μεγάλωσα πολύ. Σε μία μέρα έγινα από μικρό παιδί, άντρας. Με το που έμαθα ότι πέθανε ο πατέρας μου, από εκείνη τη στιγμή, ήταν κάτι που βγήκε από μέσα μου, ένα ένστικτο, ότι ‘εσύ είσαι ο άντρας τώρα'”.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο παρατσούκλι του “Greek Freak“, ένα παρατσούκλι που “μοιράζεται” με τον σταρ του NBA, Γιάννη Αντεντοκούνμπο, σχολιάζοντας πως δεν έχει φτάσει στο επίπεδό του αλλά νιώθει μεγάλη τιμή να τον αποκαλούν έτσι.

Ο Γιώργος Καρλαύτης έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στον παππού του, με τον οποίο έχουν ιδιαίτερα στενή σχέση, με τον αθλητή να αναφέρει πως “είναι σαν τον πατέρα μου. Μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο. Αν δεν τον πάρω μία μέρα θα με πάρει αυτός μέχρι να απαντήσω, αλλιώς θα φρικάρει. Το ρεκόρ του είναι 5-6 αναπάντητες”.

Τέλος, ο ίδιος μοιράστηκε με τους παρουσιαστές τη συνήθεια που έχει κάθε φορά που επισκέπτεται την Ελλάδα, που δεν είναι άλλη από τα σουβλάκια!

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα