Γιώργος Λιάγκας για Μαρία Κορινθίου: “Προφανώς ο ΑΝΤ1 πειράχτηκε από τις δηλώσεις της”

Γιώργος Λιάγκας για Μαρία Κορινθίου: “Προφανώς ο ΑΝΤ1 πειράχτηκε από τις δηλώσεις της”
Γιώργος Λιάγκας ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του ΑΝΤ1 με την Μαρία Κορινθίου. Τι είπε ο παρουσιαστής για τις σχέσεις του με την ηθοποιό.

Οριστικά εκτός της εκπομπής “Πρωινό” βρίσκεται η Μαρία Κορινθίου, με τον ΑΝΤ1 να ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους το πρωί της Δευτέρας (19/06).

“Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Μαρία Κορινθίου και της εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια” ανέφερε χαρακτηριστικά στη λιτή δήλωσή του το κανάλι, χωρίς να δίνει περαιτέρω διευκρινίσεις.

Παρόλο που είχε γίνει γνωστό ότι η γνωστή ηθοποιός δεν θα συνέχιζε στην εκπομπή την επόμενη σεζόν, η αποχώρησή της 10 μέρες πριν από το επίσημο κλείσιμο της σεζόν προκάλεσε ερωτηματικά, ενώ συνδέθηκε με κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει προ ημερών.

Τι είπε ο Γιώργο Λιάγκας στο “Πρωινό”

Το πρωί της Δευτέρας (19/06) ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί για τη λήξη της συνεργασίας της Μαρίας Κορινθίου με τον ΑΝΤ1.

Αρχικά εξήγησε πως το “Πρωινό” είναι μια infotainment εκπομπή, που έχει ένα μεγάλο ενημερωτικό κομμάτι, αλλά καταπιάνεται και με τις lifestyle θεματικές, τονίζοντας ότι υπάρχει και ένα εμπορικό κομμάτι, που κάλυπτε η Μαρία Κορινθίου.

Ειδικότερα, είπε, μεταξύ άλλων:

Το εμπορικό τμήμα του ΑΝΤ1 επιλέγει μία γυναίκα, η οποία εκτιμά το κανάλι ότι μπορεί να προβάλει τα εμπορικά του σταθμού. Αυτή, λοιπόν, ήταν η συμφωνία που επήλθε ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και την Μαρία Κορινθίου. Ήταν η επιλογή μιας γυναίκας η οποία μπορούσε να στηρίξει τα εμπορικά θέματα. Δεν ήταν μία γυναίκα η οποία συμμετείχε σε όλο το υπόλοιπο κομμάτι της εκπομπής. Δεν ήταν στις συσκέψεις η Μαρία, δεν ήταν στην διαδικασία παραγωγής ή παρουσίασης αυτής εδώ της εκπομπής. Και για να μην είναι άκομψο, προφανώς ήταν και δίπλα στη Λίτσα Πατέρα στα ζώδια και στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο κομμάτι της μαγειρικής

Δεν αντιλήφθηκα ποτέ ότι η Μαρία έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου, τουλάχιστον δεν μου το είπε. Αν είχε θα μου το έλεγε, γιατί τα λέει γενικά. Δεν έχουμε διαπληκτιστεί ποτέ. Την αγαπώ την εκτιμώ και το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω όπου και αν την δω. Την υποδέχτηκα με αγάπη, ποτέ δεν δημιουργήθηκε κανένα θέμα.

Από εκεί και πέρα, αν μία συμφωνία μεταξύ δύο μερών, την οποία τονίζω ότι δεν έκανα εγώ, δεν πήγε καλά – μπορεί η Μαρία να αισθάνθηκε ότι η συμφωνία δεν τηρήθηκε, μπορεί ο ΑΝΤ1 να αισθάνθηκε ότι η συμφωνία δεν τηρήθηκε. Προφανώς, αντιλαμβάνομαι ότι ο ΑΝΤ1 πειράχτηκε από δηλώσεις της Μαρίας. Δεν είναι καλό να λέμε πράγματα για το κανάλι όταν φεύγουμε. Κρίμα είναι που δεν ολοκληρώθηκε αυτή η συνεργασία για 2-3 βδομάδες, είναι αστείο. Εγώ εύχομαι πραγματικά καλή επιτυχία ότι και να κάνει”.

Οι δηλώσεις της για το “Πρωινό”

Την περασμένη Παρασκευή (16/06), η ηθοποιός δεν βρέθηκε στην αποφώνηση της εκπομπής, ενώ μιλώντας στην κάμερα του “Open Weekend” λίγο αργότερα, δήλωσε ότι έχει χάσει την υπομονή της.

Όπως είπε: “Η κατάσταση είναι… Amber Alert, αυτό έγινε. Η κατάσταση της υπομονής. Κι εγώ δεν την έχω πια. Δεν έχω πια υπομονή, την έχω χάσει με το “Πρωινό”. Θα τα μάθετε λίαν συντόμως. Τελειώνει η εκπομπή, κάποιοι δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει. Αφού δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει η εκπομπή, δεν κάνω κι εγώ. Μάθε τι έγινε και τι δεν έγινε σήμερα στην εκπομπή. Δες και την εκπομπή. Όχι, δεν μίλησα με τον Γιώργο, δεν μίλησα με κανέναν”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα