Γιώργος Τσαγκαράκης: “Οι γονείς μου πέθαναν με 45 μέρες διαφορά και βρέθηκα σε οικοτροφείο”

Γιώργος Τσαγκαράκης: “Οι γονείς μου πέθαναν με 45 μέρες διαφορά και βρέθηκα σε οικοτροφείο”
Γιώργος Τσαγκαράκης Glomex

Ο γνωστός συλλέκτης και εκτιμητής του "Cash or Trash" μίλησε για την απώλεια των γονιών του σε μικρή ηλικία και για το οικοτροφείο στο οποίο μπήκε και έμεινε μέχρι την αποφοίτησή του.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (25/05) ο Γιώργος Τσαγκαράκης, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω της συμμετοχής του στην εκπομπή δημοπρασιών “Cash or Trash” στον Alpha.

Ο γνωστός συλλέκτης και εκτιμητής μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε λόγω της απώλειας των γονιών του σε μικρή ηλικία, οι οποίοι “έφυγαν” με 45 μέρες διαφορά και για το οικοτροφείο στο οποίο μπήκε και έμεινε μέχρι την αποφοίτησή του.

Οι συνθήκες σε ωριμάζουν, και σε αναγκάζουν να προχωρήσεις στη ζωή σου. Φυσικά αναγκάστηκα και βρέθηκα στα οικοτροφεία είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαγκαράκης, εξηγώντας πως το οικοτροφείο είναι σχολείο στο οποίο μένουν μέσα τα παιδιά.

Είναι αλήθεια ο πατέρας μου, μιας μέρα πριν, μου είπε ότι πάει να βρει την μητέρα μου. Μάλλον τελικά ήξερε ότι θα πεθάνει εκεί στο τέλος. Θυμάμαι πως ήμουν 12 χρονών και πήγαινα μετά το σχολείο και καθόμουν μαζί με τον πατέρα μου στην κλινική, γιατί πράγματι ήταν άρρωστος. Η μητέρα μου είχε φύγει 45 ημέρες πριν και αυτός δεν το άντεχε. Μετά ερχόταν η αδελφή μου και έμενε το βράδυ μαζί του, σε μια ιδιωτική κλινική. Ήταν πολύ χιουμορίστας. Δεν μου το είπε με δραματικό τρόπο, αλλά αντίθετα ένα πρωί μου είπε: “εμείς ζήσαμε καλά, θέλω να μορφωθείς και αυτό τουλάχιστον είναι προϋπόθεση, εγώ θα φύγω, θα πάω στη μαμά και θα είσαι δυνατός και θα προχωρήσεις τη ζωή σου” περιέγραψε ο Γιώργος Τσαγκαράκης.

Και πρόσθεσε: Η μαμά μου είχε σπαρτιάτικη καταγωγή, δεν είχε ούτε καν αρρωστήσει. Ούτε συνάχι. Αλλά κάποτε για κάποιο λόγο στεναχωρήθηκε, έπαθε εγκεφαλικό και έτσι έφυγε. Πιστέψτε με, δεν ένιωσα ποτέ κανένα κενό, όπως μπορεί να φαντάζει δραματικό. Έχω μια οικογένεια πολύ δεμένη με τις αδελφές μου, που είναι αρκετά μεγαλύτερες μου και κατά λάθος μάλλον εγώ ήρθα στον κόσμο. Μετά όμως στα 16, πήρα την τσάντα μου και πήγα στο οικοτροφείο. Τελείωσα το σχολείο μόνος μου, σπούδασα μόνος μου και συνέχισα μετά να εργάζομαι σε διάφορες επιχειρήσεις .

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα