Globetrotters: Η ριψοκίνδυνη βουτιά της Αντελίνας, το άγχος του Χάρη και τα “boobs”

Globetrotters: Η ριψοκίνδυνη βουτιά της Αντελίνας, το άγχος του Χάρη και τα “boobs”
Αντελίνα Βαρθακούρη Glomex

"Έχουμε δύο παιδιά, θέλουμε και τρίτο!", φώναζε ο Χάρης στην Αντελίνα, καθώς φοβόταν πολύ για εκείνην. Στη δεύτερη αποστολή τους, ο Χάρης δεν παρέλειψε να την πειράξει για τα... "boobs" της.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης του Globetrotters, είδαμε την Αντελίνα με τον Χάρη Βαρθακούρη να βρίσκονται στη Τζαμάικα.

Πρώτη αποστολή του εκρηκτικού ζευγαριού ήταν να βουτήξουν στα νερά της Καραϊβικής από ψηλά, μία αποστολή η οποία φάνηκε να ζορίζει ιδιαίτερα τον Χάρη, καθώς έχει υψοφοβία.

Λόγω του φόβου του, ο Χάρης είχε τεράστιο άγχος και αγωνία βλέποντας την Αντελίνα να είναι έτοιμη να πηδήξει στα καταγάλανα νερά από τόσο ψηλά.

Ο Χάρης στεκόταν λίγο πιο πίσω και της φώναζε: “Δεν είναι ντροπή να μετανιώσεις! Κανείς δεν θα σε κατηγορήσει. Έχουμε δύο παιδιά, θέλουμε και τρίτο. Παναγία μου, Χριστέ μου”!

Η Αντελίνα τελικά το έκανε και ο Χάρης της φώναξε με περηφάνια: “Θα ‘χω να το λέω!”.

Ο Χάρης και τα… “boobs” της Αντελίνας

Στη δεύτερη αποστολή τους ο Χάρης και η Αντελίνα έπρεπε να βρουν το χωριό και τους συγγενείς του Usain Bolt, να τρέξουν κατοστάρι και να τερματίσουν τέταρτοι, αλλά και να πάρουν και μια πέτρα, όπως τους ζητήθηκε, από το σχολείο του Bolt.

Ο Χάρης κατάφερε να τερματίσει τέταρτος και η Αντελίνα πέμπτη. Βέβαια, δεν έλειψαν τα πειράγματα, με τον Χάρη να λέει: “Δεν μπορείς να τρέξεις με αυτά τα στήθια. Αυτά τα στήθια πάνε πάνω κάτω, δεν μπορείς”.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version