GNTM 2: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα – Τι θα δούμε

GNTM 2: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα – Τι θα δούμε
GNTM 2 Facebook / @Greece's Next Top Model

Το Greece's Next Top Model επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Star απόψε στις 21:00. Προβλέπονται αυστηρές κριτικές στα νέα κορίτσια που θα διαγωνιστούν και έντονες διαφωνίες ανάμεσα στους κριτές.

Η μεγάλη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Greece’s Next Top Model θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής στις 21:00 στο Star.

Το επιτυχημένο ριάλιτι μοντέλων, που πέρυσι καθήλωσε του τηλεθεατές, επανέρχεται με νέα πρόσωπα, με κορίτσια που θα προσπαθήσουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και με καινούργιες διαμάχες ανάμεσα στους τέσσερις κριτές του παιχνιδιού, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τη Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Άγγελο Μπράτη.

Οι οντισιόν του GNTM 2 ολοκληρώθηκαν μέσα στο καλοκαίρι και απόψε πρόκειται να δούμε την πρώτη φάση και να πάρουμε μια γεύση από το τι θα ακολουθήσει στη φετινή σεζόν. Αν κρίνουμε, πάντως, από τα τρέιλερ που έχουν κυκλοφορήσει από τους επίσημους λογαριασμούς του GNTM και του Star στο Instagram, προβλέπονται αυστηρές κριτικές.

Εξάλλου, όλοι θυμόμαστε τις περσινές συζητήσεις των κριτών περί αισθητικών επεμβάσεων, καθώς και τις διαφωνίες τους για πολλά από τα κορίτσια που είχαν παρευρεθεί στις οντισιόν. Από τα σποτ που είδαμε, ακούγονται κάποιες φράσεις, τόσο από τους κριτές, όσο και από τις διαγωνιζόμενες, που δείχνουν πως θα υπάρξει και φέτος διάσταση απόψεων.

Στα παρακάτω βίντεο ακούγονται χαρακτηριστικά τα εξής:

“Εμένα μ’ αρέσει όλο αυτό, το σώμα σου είναι στεγνό”, “Οι κοιλιακοί είναι απ’ το χωράφι, δεν είναι απ’ το γυμναστήριο”, “Φωτογραφικά αυτό θα με ενοχλούσε πάρα πολύ, δεν θα το επέλεγα”, “Θέλουμε λίγο να στεγνώσουμε”, Έχει δίκιο γιατί τρώω συνέχεια γλυκό και βάφλες”, “Είναι κάτι που βιώνω από πολύ μικρή ηλικία και γι΄αυτό δεν είχα πολλούς φίλους μεγαλώνοντας”, “Ούτε εγώ είχα”.

Επίσης, ακούμε τον εξής διάλογο ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και τον Άγγελο Μπράτη:

“- Πού το ‘χεις ξαναδεί αυτό; Σε ποια καμπάνια; –Συγγνώμη, για diversity δεν μιλάμε από πέρυσι; –Αυτό δεν είναι diversity, έχει παρέμβει στο σώμα της.”

Θα μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει στην αποψινή πρεμιέρα!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα