GNTM 2: Αυτή είναι η κοπέλα που θα αποχωρήσει πρώτη από το σπίτι των μοντέλων

GNTM  2: Αυτή είναι η κοπέλα που θα αποχωρήσει πρώτη από το σπίτι των μοντέλων

Η Μέγκρι Ντρίο μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην περσινή σεζόν του Greece's Next Top Model και μάλλον φαίνεται αποφασισμένη να μην παραδώσει ούτε φέτος τα σκήπτρα. Κάπως έτσι "αποκάλυψε" ποιά θα είναι η πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι. Προσοχή! Ακολουθούν spoilers!

Μπορεί εμείς να παρακολουθούμε ακόμη την φάση των οντισιόν για την επιλογή των μοντέλων που θα περάσουν στο bootcamp, τα γυρίσματα όμως του GNTM 2 έχουν προχωρήσει πολύ, οι κοπέλες έχουν ήδη μπει στο σπίτι και οι αποχωρήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

Και η Μέγκι Ντρίο, η “πέτρα”…. πολλών σκανδάλων στο περσινό Greece’s Next Top Model, μιλώντας στην εκπομπή “Ευτυχείτε” αποκάλυψε ποιά θα είναι η πρώτη αποχώρηση για φέτος.

ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER!!!

Σύμφωνα λοιπόν με όσα δήλωσε η Μέγκι Ντρίο, η κοπέλα αυτή είναι η Πόπη Γαλετσά, την οποία παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας. 

“Θα μπει στο σπίτι, όμως, δεν θα πάει τόσο καλά, θα φύγει πρώτη. Στην πρώτη δοκιμασία φεύγει…”, είπε η περσινή παίχτρια. Συνέχισε δε λέγοντας πως ο λόγος ήταν η υψοφοβία του μοντέλου, που δεν της επέτρεψε να ολοκληρώσει την πρώτη φωτογράφηση.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα