GNTM 2: “Δίκασε” την Περράκη η Άννα Μαρία – Μαζί της το twitter

GNTM 2: “Δίκασε” την Περράκη η Άννα Μαρία – Μαζί της το twitter
Η Άννα Μαρία στο πλατό του GNTM 2 Glomex

Η Άννα Μαρία του GNTM 2 φωτογραφήθηκε μαζί με το γνωστό μοντέλο Αναστασία Περράκη, αλλά η συνεργασία τους δεν πήγε καλά. Τι είπε και έκανε έξαλλη τη Βίκυ Καγιά.

Μια ιδιαίτερη φωτογράφιση είχαν τα κορίτσια του GNTM 2 το βράδυ της Τρίτης, αφού κλήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί με τρεις καλεσμένες: την Ειρήνη Καζαριάν, την Ελένη Ασημάκη και την Αναστασία Περράκη, ενώ από το σπίτι αποχώρησε η Ελευθερία Καρναβά.

Η Άννα -Μαρία, η 18χρονη παίκτρια του παιχνιδιού, φωτογραφήθηκε με την Αναστασία Περράκη, η οποία είναι γνωστό μοντέλο με εμπειρία χρόνων, ωστόσο, η συνεργασία τους δεν πήγε και πολύ καλά.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια θέλησε να δοκιμάσει κάποιες συγκεκριμένες πόζες, τις οποίες η Περράκη αρνήθηκε να κάνει, θεωρώντας πως δεν θα βγουν καλές στη φωτογράφιση, ενώ γενικότερα έχασε χρόνο στο να μιλά με τον φωτογράφο και τους κριτές που ήταν εκεί μαζί τους.

Όταν ήρθε η ώρα του πλατό, η Άννα Μαρία έθεσε το θέμα αυτό μπροστά στους κριτές, λέγοντας πως από τη στιγμή που η ίδια είναι η διαγωνιζόμενη και πρέπει να έχει μια καλή λήψη μέσα σε 5 λεπτά, τότε θα έπρεπε το μοντέλο να βοηθήσει και να ακολουθήσει τις οδηγίες της.

Η Άννα Μαρία έβαλε τα κλάματα από τα νεύρα της, ενώ περιέγραφε το περιστατικό. Η Βίκυ Καγιά προσπάθησε να δικαιολογήσει την Περράκη, λέγοντας πως μπορεί να το έκανε λόγω της εμπειρίας της, ενώ η Άννα Μαρία απάντησε πως “δεν την ενδιαφέρει”, κάνοντας έξαλλη την κριτή.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Σκουλός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήραν το μέρος της διαγωνιζόμενης και την υπερασπίστηκαν, ενώ η Βίκυ Καγιά επέμεινε στην δική της άποψη και της είπε πως θα έπρεπε να διακόψει το σετ την ώρα της φωτογράφισης και να το πει εκείνη τη στιγμή.

Το twitter πάντως πήρε το μέρος της παίκτριας:


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα