GNTM 2: Πρόταση γάμου on air – Το “όχι” της Κάτιας και η κίνηση με το δαχτυλίδι

GNTM 2: Πρόταση γάμου on air – Το “όχι” της Κάτιας και η κίνηση με το δαχτυλίδι
Κάτια Ταραμπάνκο και Γιάννης Χαλβατζής Instagram / @diastimovlaxos

Ο σύντροφός της Κάτιας Ταραμπάνκο, Γιάννης Χαλβατζής, της έκανε πρόταση γάμου στη δοκιμασία του μεγάλου τελικού του GNTM 2. Ποια ήταν η αντίδρασή της.

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του μεγάλου τελικού του GNTM 2, αφού τη Δευτέρα παρακολουθήσαμε τα ημιτελικά στο Μιλάνο και είδαμε την Χαρά Παππά να αποχωρεί, ενώ το βράδυ της Τρίτης θα δούμε πολύ ενδιαφέρουσες δοκιμασίες από τα κορίτσια που απέμειναν: την Άννα – Μαρία, την Κάτια, την Κέισι και τη Μαρία.

Ο μεγάλος τελικός έχει ήδη γυριστεί, ενώ πρόκειται το τηλεοπτικό κοινό να τον παρακολουθήσει και να μάθει την μεγάλη νικήτρια, δίνοντας και την δική του ψήφο, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στο Star Tv. Η εκπομπή “Ευτυχείτε!” αποκαλύπτει όλα όσα δεν θα δείξουν ποτέ οι κάμερες του ριάλιτι μόδας. 

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας του τελικού ο σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που είδε την αγαπημένη του μετά από τόσο καιρό, που της ετοίμασε μία μεγάλη έκπληξη αφήνοντας την Κάτια, αλλά και την παραγωγή με το στόμα ανοιχτό στη δοκιμασία του τελικού.

Ο σύντροφός της, Γιάννης Χαλβατζής, μετά το τέλος της φωτογράφησης έπεσε στα πόδια του μοντέλου και έβγαλε ένα μονόπετρο κάνοντάς της πρόταση γάμου, ενώ η Κάτια ξαφνιάστηκε τόσο πολύ που πήρε το κουτάκι με το δαχτυλίδι και το έβαλε ξανά στην τσέπη του αγαπημένου της.

Ωστόσο, λίγο μετά την εν λόγω είδηση, ο ίδιος βγήκε σε εκπομπή και διέψευσε την πρόταση γάμου, λέγοντας πως απλώς της έκανε ένα δώρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα