GNTM 2: Νεύρα και σέξι φωτογράφιση – Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

GNTM 2: Νεύρα και σέξι φωτογράφιση – Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο
GNTM 2 Star TV

Η "γελοία" της Άννας-Μαρίας, η τηλε-πωλήτρια Ελευθερία και η μάχη ανάμεσα στην Κάτια και τη Μαρία πάνω από το μάτι της κουζίνας. Τι φωτογράφιση θα κάνουν απόψε τα κορίτσια.

Στο επεισόδιο που θα δούμε απόψε, Δευτέρα, τα κορίτσια θα δοκιμαστούν σε κάτι ιδιαίτερο, ενώ θα υπάρξουν μεγάλοι καβγάδες, αφού θα δούμε τον τσακωμό της Κάτιας με τη Μαρία μέσα στο σπίτι του GNTM 2 για την καθαριότητα.

Στο βίντεο βλέπουμε την Κάτια να ουρλιάζει πάνω από το μάτι της κουζίνας και να τσακώνεται με την Μαρία, φωνάζοντάς της να καθαρίζει όταν μαγειρεύει “γιατί δεν μπορεί να ξυπνάει με νεύρα κάθε πρωί μέσα σ΄αυτό το σπίτι”!

Ένα βήμα πριν την δεκάδα του GNTM, τα υποψήφια μοντέλα θα χρειαστεί να αποδείξουν ότι, πέρα από τις πόζες και την πασαρέλα, μπορούν να ανταπεξέλθουν και σε ένα διαφημιστικό teaser.

Σε αυτή τη δοκιμασία επάθλου, τα 11 κορίτσια μεταμφιέζονται σε 50s νοικοκυρές και καλούνται να πουλήσουν, μέσα σε ένα λεπτό, ασυνήθιστες συσκευές μαγειρικής.

Ποια θα καταφέρει να πείσει τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και την Έλενα Χριστοπούλου με τις ικανότητές της και θα κερδίσει ένα λαμπερό δείπνο στο κέντρο της Αθήνας;

Για τη δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια θα παραμείνουν στο χώρο της κουζίνας, καθώς θα χρειαστεί να ποζάρουν στο φακό του Νίκου Μαλιάκου εκτελώντας δουλειές μαγειρικής προετοιμασίας με… sexy διάθεση.

Η Κάτια, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, μοιράζει τα «μαγειρικά καθήκοντα» στις συμπαίκτριές της, ενώ φροντίζει ώστε μία να μην έχει καθόλου βοήθεια από τους κριτές.

Στο πλατό, το αποτέλεσμα ενθουσιάζει και οι κριτές για πρώτη φορά δυσκολεύονται τόσο πολύ στην τελική τους απόφαση. Για ποια κοπέλα ο ρόλος της νοικοκυράς θα είναι και ο τελευταίος της στο GNTM;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα