GNTM 2: Στο Μιλάνο οι παίκτριες – Πασαρέλα, δοκιμασία και δάκρυα

GNTM 2: Στο Μιλάνο οι παίκτριες – Πασαρέλα, δοκιμασία και δάκρυα

Τα κορίτσια πήγαν στο Μιλάνο, δύο μέρες πριν από τον μεγάλο τελικό. Μπήκαν στα βαθιά, γνώρισαν σπουδαία πρόσωπα και πέρασαν από δοκιμασία αποχώρησης. Ποια θα αποχωρήσει;

Βαλίτσες, προετοιμασίες, αεροδρόμιο και η πολυπόθητη στιγμή του GNTM 2 έφτασε, αφού τα κορίτσια ταξίδεψαν για το Μιλάνο στο επεισόδιο της Δευτέρας, μόλις δύο μέρες πριν από τον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και θα αναδείξει μία και μοναδική νικήτρια, από τις τρεις κοπέλες που θα μείνουν.

Λίγο πριν ανατείλει ο Ήλιος, η Ζενεβιέβ πέρασε από το σπίτι του GNTM προκειμένου να παραλάβει την τελική πεντάδα για το ταξίδι στο Μιλάνο. Η art director του παιχνιδιού ζήτησε από τις παίκτριες να της πουν ποιες θα μείνουν σε ποιο δωμάτιο, με την Άννα Μαρία, τη Χαρά και την Κέισι να μένουν στο τρίκλινο και τη Μαρία να αναγκάζεται να μείνει με την Κάτια στο δίκλινο!

Παρότι η τελική πεντάδα του GNTM δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για το ταξίδι στο Μιλάνο, μία από τις κοπέλες… φοβόταν αρκετά την ώρα της πτήσης. Ο λόγος για τη Μαρία, αφού το εν λόγω ταξίδι με το αεροπλάνο ήταν το πρώτο της.

Την απίστευτη εμπειρία μόδας που ζούσαν τα κορίτσια στο Μιλάνο δεν μπορούσε να αντέξει η Κάτια. Σε επίσκεψη της πεντάδας στο ατελιέ της γνωστής μοδίστρας Φιορέλα Τσιαπόκο που έχει ράψει για λογαριασμό τεράστιων ονομάτων της μόδας όπως ο Armani, ο Moschino αλλά και η Alberta Ferretti, η Κάτια έβαλε τα κλάματα συγκλονισμένη από όλο αυτό που ζούσε.

Στον τελικό τους προορισμό, στο showroom του οίκου Blumarine, οι διαγωνιζόμενες ξεκίνησαν fitting, καθώς η κάθε μία έκανε πασαρέλα με τέσσερα διαφορετικά looks από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 του γνωστού οίκου μόδας.

Στο μεταξύ, οι κριτές τους ανακοίνωσαν πως μία από τις πέντε θα φύγει από τον διαγωνισμό, καθώς θα ακολουθούσε δοκιμασία αποχώρησης στο Μιλάνο, με τα κορίτσια να παθαίνουν σοκ! Τους είπαν πως η δοκιμασία θα είναι χωρισμένη σε δύο μέρη, αλλά οι παίκτριες δεν το περίμεναν.

Ποια δεν θα τα καταφέρει και θα πρέπει να ετοιμάσει βαλίτσες για Ελλάδα;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα