GNTM 2: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας

GNTM 2: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας
GNTM 2 Glomex

Οι auditions συνεχίζονται και στο επόμενο επεισόδιο. Όπως βλέπουμε στο trailer της Δευτέρας πρόκειται να συμβούν πολλά και διάφορα, ενώ ένα περιστατικό με τον Δημήτρη Σκουλό φαίνεται πως θα ταράξει τα νερά.

Το GNTM 2 συνεχίζει δυναμικά, αφού ήδη από το πρώτο επεισόδιο καθήλωσε τους τηλεθεατές, οι οποίοι το περίμεναν με αγωνία μετά την περσινή επιτυχία του.

Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου θα προβληθεί το 5ο επεισόδιο στις 21:00 στο Star Tv και θα δούμε ακόμη περισσότερα κορίτσια να δοκιμάζουν την τύχη και τις δυνατότητές τους.

Οι auditions συνεχίζονται και στο επόμενο επεισόδιο, ενώ, όπως μπορούμε να δούμε από το trailer, συνεχίζονται και οι ιδιαίτερες περιπτώσεις διαγωνιζομένων.

Στο video ακούμε μερικά “ναι”, αρκετά “όχι”, διακρίνουμε έναν ενθουσιασμό από τους κριτές για ένα συγκεκριμένο κορίτσι που δεν έχουμε δει, ενώ συμβαίνει και το εξής περιστατικό:

Σε κάποιο σημείο του επεισοδίου, ο Δημήτρης Σκουλός σηκώνεται όρθιος, γυρνάει την πλάτη και λέω στους υπόλοιπους κριτές πως θα γυρίσει ξανά μπροστά όταν του πουν οι ίδιοι.

Τον λόγο που το έκανε, όπως και πολλά άλλα, θα τα μάθουμε τη Δευτέρα. 

Δείτε το trailer:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα