GNTM 3: Μπράτης, Σκουλός και Καραβάς μιλούν για τη Ζενεβιέβ και τα αγόρια που θα διαγωνιστούν

GNTM 3: Μπράτης, Σκουλός και Καραβάς μιλούν για τη Ζενεβιέβ και τα αγόρια που θα διαγωνιστούν

"Η ενέργεια έχει αλλάξει" δήλωσε ο Άγγελος Μπράτης για τον νέο κύκλο του GNTM, ενώ ο Γιώργος Καραβάς δηλώσει πως έχει βρει ήδη 3-4 συμμετέχοντες που είναι οι νικητές. Τι είναι το ID Catwalk.

Στις πρώτες επίσημες δηλώσεις τους για τον νέο τρίτο κατά σειρά κύκλο του GNTM προχώρησαν την Τρίτη τα μέλη της κριτικής επιτροπής Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός καθώς και ο πρωτοεμφανιζόμενος στο ριάλιτι μόδια Γιώργος Καράβας, ο οποίος αντικαθιστά την Έλενα Χριστοπούλου.

Μιλώντας στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Άγγελος Μπράτης στάθηκε στις αλλαγές που έγιναν στην κριτική επιτροπή και στη συμμετοχή του Καραβά: «Η ενέργεια έχει αλλάξει, ο Γιώργος Καράβας είναι εκπληκτικό παιδί με φοβερή ενέργεια που φέρνει καινούριες γνώσεις. Η Ζενεβιέβ βρέθηκε στη θέση του κριτή, μάλιστα κάθεται δίπλα μου και περνάμε πάρα πολύ ωραία και είναι πάντα to the point» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από μεριάς του ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός τόνισε ότι: «Η Ζενεβιέβ είναι τρελή. Έχει πολλή πλάκα, μου αρέσει πάρα πολύ. Ο Γιώργος είναι σπουδαίο μοντέλο και νομίζω την πρώτη του φωτογράφιση την έχω κάνει εγώ. Νομίζω θα έχει πολλά πράγματα να πει και να δώσει στα παιδιά. Έχουμε πάρα πολύ καλό υλικό να δουλέψουμε και απ’ όλα τα είδη. Ο ανταγωνισμός φέτος θα χτυπήσει κόκκινο».

Τέλος ο Γιώργος Καράβας φάνηκε ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή του και τους διαγωνιζόμενους, ενώ μίλησε και για τον ρόλο που θα έχει: «Τους περισσότερους κριτές τους γνωρίζω χρόνια, την Βίκη, την Ζενεβιέβ και τον Δημήτρη Σκουλό που έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλές φορές, τους γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Ο Άγγελος είναι μια πρόσφατη γνωριμία, είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος, τρομερά επιτυχημένος οπότε. Επί της ουσίας θα είμαι με τα μοντέλα στις φωτογραφίσεις και ίσως λίγο στο σπίτι. Θα τους βοηθώ να αντεπεξέλθουν στο ανάλογο κόνσεπτ που έχουν σαν φωτογράφιση. Θα δείτε πολλές εκπλήξεις φέτος στο GNTM.

Από τότε που ανακοινώθηκε η συμμετοχή μου στο GNTM μου έχουν στείλει εκατοντάδες μηνύματα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα. Φέτος τα αγόρια είναι πάρα πολύ δυνατά σε σχέση με τα κορίτσια που έχουμε δει ως σήμερα. Προσωπικά, έχω βρει 3-4 αγόρια που είναι σχεδόν νικητές. Ξεκίνησα την καριέρα μου σχεδόν μόνιμα με απορρίψεις».

ID Catwalk

Μάλιστα, μέσα από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» ανακοινώθηκε μια νέα καινοτομία που θα δουν οι τηλεθεατές στη νέα σεζόν: Ο λόγος για το ID Catwalk.

Στη φάση του bootcamp τα μοντέλα θα κάνουν ανά δεκάδες πασαρέλα μπροστά στους κριτές, αλλά θα επιμεληθούν από μόνοι τους το styling τους, το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους. H δοκιμασία αυτή, μάλιστα, θα κρίνει ποιοι θα περάσουν στη δεύτερη φάση του bootcamp.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα