GNTM 4 – Ναπολέων: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του

GNTM 4 – Ναπολέων: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του
Ο Ναπολέων από το GNTM 4 Glomex

Ο Ναπολέων υπήρξε ένα από τα φαβορί του GNTM 4, αλλά δεν αποχώρησε στους 7 του διαγωνισμού. Η πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

Παρά το γεγονός ότι ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί του GNTM 4, ο Ναπολέων Μάριος Μήτσης δεν τα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό και αποχώρησε χθες από τον διαγωνισμό μοντέλων του Star.

Ο νεαρός παίκτης συγκινήθηκε κατά την αποχώρησή του, καθώς δεν περίμενε να φύγει τόσο νωρίς, ενώ ξέσπασε σε κλάματα αγκαλιάζοντας την Ειρήνη, με την οποία είχαν έρθει πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι. Μάλιστα, οι δυο τους αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί την ώρα του αποχαιρετισμού.

Μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι, ο Ναπολέων προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας δύο πολύ όμροφες επαγγελματικές φωτογραφίες, ενώ ευχαρίστησε την παραγωγή και τους κριτές του GNTM 4 για την εμπειρία.

Όπως έγραψε:

“Μια όμορφη εμπειρία τελειώνει σήμερα και κάτι καινούργιο ξεκινά!

Περάσαμε καλά, δοκιμάσαμε πράγματα, ζήσαμε νέες εμπειρίες και όλα αυτά μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα άτομα που με στήριξαν και ενδιαφέρθηκαν για εμένα όπως και στον coach (@yiorgoskaravas_official ), στους κριτές @genevievevv , @skoulos , @angelosbratis , @ismini_mini και στην παραγωγή @gntmgr.

Και φυσικά στις αγαπημένες μου @stavroolaki και @geo_beza”.

GNTM 4: Η ανάρτησή του Ναπολέοντα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα