GNTM 4: Αποχώρηση με κλάματα – Τα “θανάσιμα” αμαρτήματα των μοντέλων

GNTM 4: Αποχώρηση με κλάματα – Τα “θανάσιμα” αμαρτήματα των μοντέλων
Αποχώρηση στο GNTM 4 Glomex

Τα μοντέλα του GNTM 4 κλήθηκαν να αποτυπώσουν τα "7 θανάσιμα αμαρτήματα" σε ένα εντυπωσιακό concept. Ποιος πήρε την καλύτερη φωτογραφία. Η αποχώρηση "έσπασε" ένα απ' τα ζευγάρια του διαγωνισμού.

Το GNTM 4 επέστρεψε με νέο επεισόδιο και καινούργιες δοκιμασίες το βράδυ της Τρίτης (30/11), μετά την συγκινητική αποχώρηση του Στυλιανού, ενώ ένα ακόμη μοντέλο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το ριάλιτι μοντέλων του Star.

Από την αρχή του επεισοδίου, μια έκπληξη περίμενε τους παίκτες και τις παίκτριες, καθώς τον διαγωνισμό επισκέφθηκε ως guest ο Τάσος Σωφρονίου κατευθείαν από το Παρίσι, ο οποίος υπήρξε φωτογράφος και ξεχωριστή προσωπικότητα του πρώτου Next Top Model.

Ο fashion entrepreneur Τάσος Σωφρονίου επέστρεψε μετά από περίπου 10 χρόνια στο πλατό του διαγωνισμού, φέρνοντας μαζί του γνώσεις, ενέργεια αλλά και ένα μοναδικό challenge! Με μότο “Όλα είναι μόδα”, έδειξε στα υποψήφια μοντέλα πως, υπό τις κατάλληλες συνθήκες και με τη σωστή αντίληψη, ακόμα και τα πιο απλά χρηστικά αντικείμενα και ευτελή υλικά μπορούν να αποκτήσουν fashion διάσταση και λάμψη.

Το challenge κέρδισε η Αγάπη.

GNTM 4: Το εντυπωσιακό concept της φωτογράφισης

Έπειτα, ήρθε η ώρα για την μεγάλη φωτογράφιση αποχώρησης, η οποία είχε ένα εντυπωσιακό concept. Συγκεκριμένα, ο Τάσος Σωφρονίου έβαλε τα μοντέλα να αποτυπώσουν τα “7 θανάσιμα αμαρτήματα“ που είναι τα εξής: λαιμαργία, οκνηρία, απληστία, λαγνεία, οργή, φθόνος, αλαζονεία.

Η Κυβέλη, ως νικήτρια της προηγούμενης φωτογράφισης, μοίρασε τα αμαρτήματα στα μοντέλα, ενώ έδωσε τα δύο μειονεκτήματα (που ήταν μειωμένος χρόνος) στην Ειρήνη και τον Ναπολέων.

Επτά μοντέλα σε επτά διαφορετικά σετ, πόζαραν μπροστά στον φακό του Γιώργου Κασαπίδη και έδωσαν μοντελική ζωή στα αντίστοιχα επτά θανάσιμα αμαρτήματα, παρουσία του Δημήτρη Σκουλού, του Γιώργου Καράβα και του Τάσου Σοφρωνίου, ενώ το concept ήταν εμπνευσμένο από την μπαρόκ αισθητική. Τα εντυπωσιακά σκηνικά λειτούργησαν υποστηρικτικά στα υποψήφια μοντέλα, που προσπάθησαν να μπουν στο πετσί του ρόλου, με τον μειωμένο χρόνο να αποδεικνύεται δύσκολος αντίπαλος για όσους πήραν τα μειονεκτήματα.

GNTM 4: Η καλύτερη φωτογραφία και η αποχώρηση

Τα μοντέλα έβαλαν τα δυνατά τους και βρέθηκαν στο πλατό, ώστε οι κριτές να δουν και να αξιολογήσουν την προσπάθειά τους.

Τις καλύτερες λήψεις είχαν η Όλγα και η Αγάπη, ωστόσο, η Όλγα ήταν εκείνη που πήρε για άλλη μια φορά την πρώτη φωτογραφία.

Αντιθέτως, την πιο αδύναμη προσπάθεια είχαν ο Αγγαίος, η Ειρήνη και ο Ναπολεών: οι δύο τελευταίοι ήταν τα άτομα με τα disavantages και αυτά τα οποία έμειναν στο bottom 2.

Τελικά αποχώρησε ο Ναπολέων, με τους φίλους του να τον αγκαλιάζουν και να ξεσπάνε σε κλάματα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη και ο Ναπολέων ήταν ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα