GNTM 5: Ξέσπασε σε κλάματα η Μύρια την ώρα της φωτογράφισης

GNTM 5: Ξέσπασε σε κλάματα η Μύρια την ώρα της φωτογράφισης

Οι TOP 6 του φετινού GNTM καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό, όμως κάποιες από τις κοπέλες "λύγισαν" από την πίεση.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το GNTM 5 καθώς στο επεισόδιο της Δευτέρας (19/12) οι τηλεθεατές παρακολουθούν τον προημιτελικό του reality μόδας με τα μοντέλα να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την τελική 5άδα του φετινού κύκλου.

Το concept, που κλήθηκαν να υπηρετήσουν τα μοντέλα ήταν δύσκολο και, χωρίστηκε σε δύο μέρη: Στο πρώτο θα υποδύθηκαν μία σύγχρονη γυναίκα, που φεύγει από τη δουλειά της για να συναντήσει τις φίλες της για τη βραδινή τους έξοδο και φωτογραφίζεται λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό της, ενώ στο δεύτερο μέρος έπρεπε να μπουν μέσα στο αυτοκίνητό τους να αλλάξουν ρούχα, να φρεσκάρουν το μακιγιάζ και να φωτογραφηθούν στην είσοδο του κλαμπ, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα κοσμήματα που φορούσαν.

Τα ζητούμενα ήταν πολλά και δύσκολα και οι απαιτήσεις των κριτών και του φωτογράφου, Κοσμά Κουμιανού, μεγάλες. Όλα τα μοντέλα δυσκολεύτηκαν πολύ ενώ κάποια δεν καταφέρνουν να ολοκληρώσουν την αλλαγή του outfit μέσα στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένταση.

Η Μύρια, μάλιστα, την ώρα του σετ δεν της βγήκαν οι πόζες όπως θα ήθελε, πιέστηκε και ξέσπασε σε κλάματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα