GNTM: Ανελέητο τρολάρισμα στο Twitter για το pole dancing – “Όταν βλέπεις κατσαρίδα”

GNTM: Ανελέητο τρολάρισμα στο Twitter για το pole dancing – “Όταν βλέπεις κατσαρίδα”
GNTM Star Tv

Το μάθημα pole dancing είχε ως στόχο να τονώσει τη θηλυκότητα των μοντέλων του GNTM, ώστε να αποδώσουν καλύτερα στην μεγάλη φωτογράφιση που ακολούθησε. Τα σχόλια του Twitter.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το GNTM το βράδυ της Δευτέρας (14/11) στο Star, με τα κορίτσια να συμμετέχουν σε μία μικρή δοκιμασία πριν από την μεγάλη φωτογράφιση αποχώρησης.

Συγκεκριμένα, η model instructor, Mary Vitinaros και ο coach, Χρήστος Μπίρμπας, βρέθηκαν στο σπίτι για να δυναμώσουν την αυτοπεποίθηση των μοντέλων, ανακοινώνοντας ότι θα κάνουν ένα μάθημα pole dancing για να τονώσουν τη θηλυκότητά τους και για να μάθουν να την εκφράζουν χωρίς να ντρέπονται.

Η pole dancing instructor, Σταυρή Τζανή, έδωσε ένα χέρι βοήθειας στα μοντέλα, ώστε να μπορέσουν να απελευθερώσουν με φυσικό τρόπο τη σεξουαλικότητά τους και παράλληλα να αθληθούν.

Τα περισσότερα κορίτσια ενθουσιάστηκαν ενώ κάποια άλλα φάνηκαν αρχικά να ντρέπονται. Παίρνοντας μέρος στο μάθημα, με την pole dancing instructor να δίνει εύκολες οδηγίες, τις οποίες τα μοντέλα ακολούθησαν πιστά, όλες χάρηκαν την εμπειρία. Η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας επιβράβευσαν κάθε προσπάθεια των κοριτσιών και παρά τις αρχικές τους επιφυλάξεις όχι μόνο πήραν μέρος στο μάθημα αλλά ζήτησαν στο τέλος από τη Σταυρή Τζανή να ξαναέρθει.

Το μάθημα αυτό ήταν μία προθέρμανση για την φωτογράφιση αποχώρησης που ακολούθησε, στην οποία τα μοντέλα κλήθηκαν να ποζάρουν ημίγυμνες σε μία ντουζιέρα με τον Εμάνουελ, παλιό γνώριμο του GNTM. Το concept είχε υπέρτιτλο «sexy & cool» και τα μοντέλα έπρεπε να συνεργαστούν μαζί με τον πρώην παίκτη, κάτω από το τρεχούμενο νερό, για την καμπάνια BSB Jeans.

Το Twitter πάντως σχολίασε με χιουμοριστικό τρόπο την δοκιμασία του pole dancing, συγκρίνοντάς το με διάφορες καταστάσεις της καθημερινότητας.

Τα σχόλια στο Twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα