GNTM: Αποχώρηση με κλάματα και εντάσεις – Η Βίκυ Καγιά διέκοψε την διαδικασία

GNTM: Αποχώρηση με κλάματα και εντάσεις – Η Βίκυ Καγιά διέκοψε την διαδικασία
Youtube

Εντάσεις, ανατροπές και διαφωνίες μεταξύ των κριτών περιλάμβανε το επεισόδιο του GNTM την Τρίτη. Ποια κοπέλα αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το GNTM στο Star το βράδυ της Τρίτης (01/11), το οποίο επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη, αφού η φωτογράφιση αποχώρησης είχε να κάνει με γυμνό.

Συγκεκριμένα, τα μοντέλα κλήθηκαν να συνεργαστούν και να μοιραστούν ένα… μπικίνι, να αφήσουν τα σώματά τους να μιλήσουν, να ποζάρουν σε μία πισίνα στον φωτογραφικό φακό του Joey Leo, περνώντας το μήνυμα του body positivity και καταρρίπτοντας τον όρο body shaming.

Παρούσα στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής κατά το επισόδειο της Τρίτης ήταν η σχεδιάστρια Στεφανία Φραγκίστα, της οποίας τα μαγιό φόρεσαν τα μοντέλα στη φωτογράφιση. Η κριτική στο πλατό έγινε με αυστηρούς όρους, καθώς τα περιθώρια φάνηκε να στενεύουν.

Οι κριτές δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα στην τελική κρίση, ενώ κατά την διαδικασία της αποχώρησης η Βίκυ Καγιά, σταμάτησε την διαδικασία και πήγε να μιλήσει και πάλι στον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα.

Τελικά, η απόφαση πάρθηκε, ενώ στην τελική δυάδα είχαν καταλήξει η Βικτώρια και η Ντορέλα, με την Ντορέλα να αποχωρεί από το πλατό του GNTM, αφού δεν έφερε ένα καλό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα