GNTM – Έλντα για Εβελίνα: Θεώρησα διπροσωπία να μιλά με την Εύη

GNTM – Έλντα για Εβελίνα: Θεώρησα διπροσωπία να μιλά με την Εύη
Η Έλντα Λάσκα καλεσμένη στη "Φωλιά των Κου Κου"

Η Έλντα Λάσκα βρέθηκε καλεσμένη στη "Φωλιά των Κου Κου" της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη και μίλησε για το παιχνίδι, για τα κορίτσια και για την κόντρα της με την Εβελίνα.

Σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια του Greece’ s Next Top Model, είδαμε να σημειώνεται ένταση ανάμεσα στην Εβελίνα Σκίτσκο και την Έλντα Λάσκα, επομένως ήταν λογικό να ερωτηθεί για το περιστατικό.

Η Έλντα είπε πως, μπορεί εμείς να μην καταλαβαίνουμε το ύφος και το βλέμμα της, ωστόσο, η ίδια – όπως και τα κορίτσια στο σπίτι του GNTM – γνωρίζουν ότι η Εβελίνα έχει συχνά αυτό το ύφος και δείχνει μια ειρωνική συμπεριφορά.

Επίσης, η Έλντα έκανε αναφορά στο ότι η Εβελίνα “έκραζε” την Εύη στο παρελθόν, ενώ αργότερα έκανε παρέα μαζί της, κάτι το οποίο θεώρησε πως είναι “διπροσωπία”, αν και ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Δεν παρέλειψε να ξεκαθαρίσει τη θέση της για τη δήλωση της Ειρήνης Ερμίδου, που είχε πει πως η Έλντα της είπε ότι μισεί την Εβελίνα. Είναι μια ατάκα που δεν είπε ποτέ της και μια λέξη την οποία δεν θα χρησιμοποιούσε για κανέναν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα