GNTM: Η Ερμίδου “στάζει” φαρμάκι και “καρφώνει” την Αμανατίδου

GNTM: Η Ερμίδου “στάζει” φαρμάκι και “καρφώνει” την Αμανατίδου
Η Ειρήνη Ερμίδου καλεσμένη στη "Φωλιά των Κου Κου"

Τα «"καρφιά" της προς το πρόσωπο της Άννας Αμανατίδου… πέταξε η Ειρήνη Ερμίδου μετά την αποχώρησή της από το GNTM, όταν βρέθηκε καλεσμένη στη "Φωλιά των Κου Κου".

Στο επεισόδιο της Τρίτης του GNTM όλα ανατράπηκαν, όταν στην αποχώρηση των κοριτσιών η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως θα φύγουν και οι δύο κοπέλες. Υποψήφιες ήταν η Έλντα Λάσκα και η Ειρήνη Ερμίδου και, ενώ η κριτής κρατούσε φωτογραφία, τελικά δεν την έδωσε σε καμία από τις δύο, αφήνοντας όλες τις παίκτριες στο πλατό άφωνες.

Η Ειρήνη Ερμίδου, μετά την αποχώρησή της, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη και είχεδιάθεση για αποκαλύψεις. H πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας δε δίστασε να βάλει στο “στόχαστρο” την Άννα Αμανατίδου, αποκαλύπτοντας όσα συνέβησαν την περίοδο που βρισκόταν κι εκείνη μέσα στο σπίτι.

Όπως δήλωσε, είχαν πολλές διαφωνίες και η Αμανατίδου θεωρούσε την Ερμίδου απότομη, ενώ η Ερμίδου θεωρούσε την Αμανατίδου υπερευαίσθητη. Επίσης, είπε χαρακτηριστικά πως της έβγαζε κάτι ψεύτικο, ειδικά προς το τέλος, ενώ ανέφερε και κάποια άλλα περιστατικά που έγιναν, τα οποία, βέβαια, δεν ήταν ιδιαίτερα σημαντικά.

Η Ερμίδου έκανε λόγο, ακόμη, για την “τριάδα της φωτιάς” και ανέφερε πως η Μέγκι είναι ένα πρόσωπο που παρεξηγήθηκε πολύ στο παιχνίδι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα