GNTM: Η φωτογράφιση σε ύψος 40 μέτρων και η πρώτη αποχώρηση – Ποιο μοντέλο ξεχώρισε

GNTM: Η φωτογράφιση σε ύψος 40 μέτρων και η πρώτη αποχώρηση – Ποιο μοντέλο ξεχώρισε
GNTM STAR

Οι 21 διαγωνιζόμενες του GNTM πραγματοποίησαν την πρώτη τους φωτογράφιση, ενώ αιωρούνταν σε μία κούνια σε ύψος 40 μέτρων. Ποια κοπέλα αποχώρησε στο παρθενικό πλατό και ποια "πήρε την δουλειά".

Στο σπίτι του GNTM μπήκαν οι 21 διαγωνιζόμενες το βράδυ της Δευτέρας (10/10) και εκεί τις υποδέχτηκε το γνωστό μοντέλο Mary Vitinaros, αλλά και μια καινούργια παρουσία, ο Χρήστος Μπίρμπας, ο οποίος είναι ο φετινός τους coach.

Τα επίδοξα μοντέλα δοκιμάστηκαν στην πρώτη τους επαγγελματική φωτογράφιση και είχαν το πρώτο τους πλατό, όπου κρίθηκαν από την Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου, ενώ ένα κορίτσι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το ριάλιτι μοντέλων του Star, στην πρώτη αποχώρηση του 5ου κύκλου.

GNTM: Η πρώτη φωτογράφιση των μοντέλων

Τα 21 μοντέλα “έπεσαν” στα βαθιά, αφού η πρώτη τους φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στην ταράτσα ενός από τα πιο ψηλά κτίρια στο κέντρο της Αθήνας, βλέποντας μια παραμυθένια σκηνή να εκτυλίσσεται μπροστά τους.

Σε ύψος 40 μέτρων από το έδαφος και με θέα το κενό, τα κορίτσια κλήθηκαν να φωτογραφηθούν πάνω σε μία κούνια, φορώντας αέρινα φορέματα και εκφράζοντας χαρά.

Στην avant-garde φωτογράφηση γαλλικού αρώματος στην οποία δοκιμάστηκαν, τα μοντέλα πόζαραν στον φακό της Ιωάννας Τζετζούμη με κύριο στόχο να αποτυπώσουν αισθησιασμό και ελευθερία, ενώ αιωρούνταν.

Αρκετές ήταν οι κοπέλες που έπρεπε να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους, ωστόσο, όλες έφεραν εις πέρας τη διαδικασία, άλλες με επιτυχία, άλλες με πολλές δυσκολίες.

GNTM: Η πρώτη αποχώρηση για φέτος

Τα κορίτσια βρέθηκαν για πρώτη φορά στο πλατό, απέναντι από τους κριτές, και είδαν τα αποτελέσματα, με την Αλεξία Τράικο να κερδίζει την δοκιμασία και να παίρνει την καλύτερη φωτογραφία. Ξεχώρισαν, επίσης, η Μαρίτα Καθητζιώτη και η Μικαέλα Νόβακ – Μάρλη.

Στον αντίποδα, τις πιο αδύναμες λήψεις είχαν η Αλεξία Κούβελα, η Μύρια Κυριακίδου και η Κατερίνα Καρά.

Τελικά, η Κατερίνα Καρά ήταν εκείνη που αποχώρησε πρώτη από το φετινό GNTM, καθώς οι κριτές θεώρησαν πως η φωτογραφία της ήταν η χειρότερη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα