GNTM: Η Ελληνίδα σύντροφος του Μπουράκ Χακί στο ριάλιτι μόδας

GNTM: Η Ελληνίδα σύντροφος του Μπουράκ Χακί στο ριάλιτι μόδας
Ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά Instagram

Η πανέμορφη Χαρά Παππά, σύντροφος του Τούρκου ηθοποιού Μπουράκ Χακί, βρέθηκε στο πλατό του GNTM σήμερα, διεκδικώντας μία θέση στο μεγαλύτερο διαγωνισμό ομορφιάς.

Πρεμιέρα σήμερα για το GNTM.

Πρώτη εμφάνιση στο Bootcamp έκανε η 24χρονη καλλονή Χαρά Παππά, σύντροφος του γνωστού Τούρκου ηθοποιού, Μπουράκ Χακί, η οποία πήρε μέρος στο Greece’s Next Top Model, διεκδικώντας μία θέση στο μεγαλύτερο γυναικείο διαγωνισμό.

Όπως δήλωσε η ίδια, είναι από την Ηγουμενίτσα αλλά ζει στην Κωνσταντινούπολη αυτόν τον καιρό, αφού συγκατοικεί με τον αγαπημένο της. “Είμαι ερωτική μετανάστρια”, ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε «Ήρθα στο GNTM γιατί μου αρέσει πάρα πολύ ο χώρος της μόδας και είδα και το περσινό και είπα ότι θέλω πολύ να είμαι κι εγώ εκεί!» είπε η Χαρά.

Ο Τούρκος γόης του «Κισμέτ» και η Ελληνίδα καλλονή κατά καιρούς έχουν κάνει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις μαζί.

Για τη σχέση της με τον Μπουράκ Χακί ανέφερε: “«Τον γνώρισα εδώ στην Αθήνα, στα μπουζούκια ήμασταν σε κοινή παρέα. Τον είδα και είπα μ’αρέσει πάρα πολύ αυτός ο άντρας».

Η Χαρά πέρασε στην επόμενη φάση λαμβάνοντας θετικές κριτικές από όλους πέραν από το Δημήτρη Σκουλό που της είπε: “Είναι πάρα πολύ μεγάλο το στήθος και έχεις ανοιχτή λεκάνη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα