GNTM: Νέα οικειοθελής αποχώρηση με κλάματα – Για ποιο λόγο έφυγε

GNTM: Νέα οικειοθελής αποχώρηση με κλάματα – Για ποιο λόγο έφυγε
GNTM Youtube / @StarTvGreece

Ένα ακόμη μοντέλο του GNTM αποφάσισε να εγκαταλείψει το όνειρο. "Προσπαθώ από το 2019 να μπω εδώ μέσα και με λυπεί που φεύγω" είπε, αποκαλύπτοντας τον λόγο της οικειοθελούς αποχώρησής της.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το GNTM στο Star το βράδυ της Δευτέρας (24/10) και στα πρώτα λεπτά είχαμε μία ακόμη οικειοθελή αποχώρηση από το σπίτι.

Συγκεκριμένα, η Αλεξία Κουβέλα ανακοίνωσε ότι πρέπει να φύγει από το ριάλιτι μοντέλων, αποκαλύπτοντας την απόφασή της στις δύο φίλες της Αλεξία Τράικο και Κάτια Κιζίμα.

“Φώναξα εσάς τις δύο γιατί είστε το πιο κοντινά μου άτομα. Έχω σκεφτεί κάποια πράγματα από την έξω ζωή μου. Στο παιχνίδι είχα ξεκινήσει να τα πηγαίνω καλά και με λυπεί που θα πρέπει να φύγω. Αυτό είναι που θέλω να σας πω. Προσπαθώ από το 2019 να μπω εδώ μέσα. Ήθελα να έρθω να το ζήσω και θεωρώ ότι το έζησα φουλ. Χάρηκα που γνώρισα και τις δυο σας, θα τα πούμε και έξω. Έβαλα τα κλάματα, το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα. Πρέπει να το κάνω αυτό”, τους είπε το 25χρονο plus-size μοντέλο.

Στη συνέχεια, η Αλεξία Κουβέλα εξήγησε τον λόγο της οικειοθελούς της αποχώρησης, λέγοντας στην κάμερα του GNTM: Σήμερα περνάω μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα, γιατί οι εξωτερικές υποχρεώσεις και, συγκεκριμένα, η επιχείρησή μου, με τραβάνε προς τα εκεί. Επί της ουσίας, το θέμα είναι οικονομικό με την επιχείρησή μου, αλλά και η διαχείριση των κοριτσιών. Λανθασμένα πίστεψα ότι μπορούσα να είμαι εδώ και ότι μπορώ να αφήσω κάποια άτομα έξω να με βοηθήσουν, δυστυχώς δεν έγινε έτσι. Είναι το πρώτο plus-size πρακτορείο μοντέλων, θέλει τρέξιμο!”.

Έπειτα, η 25χρονη κοπέλα μοιράστηκε την απόφασή της με τα υπόλοιπα κορίτσια, τα οποία δεν αντέδρασαν πολύ έντονα, επειδή δεν ήταν πολύ κοντά μαζί της.

Εκείνη που ξέσπασε σε κλάματα και στεναχωρέθηκε αρκετά με την αποχώρησή της, ήταν η Αλεξία Τράικο. “Μου είπε ότι είναι πολύ περήφανη για μένα. Μετράει πολύ για μένα αυτή η κουβέντα, δεν έχω συνηθίσει να την ακούω. Περιμένα, μάλλον, να την ακούσω από άλλα άτομα στη ζωή μου, πυο δεν το άκουσα. Οπότε με αγγίζει αρκετά”.

GNTM: Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα