GNTM: Οι Ιταλίδες χήρες και το αβαντάζ της Άννας – Μαρίας

GNTM: Οι Ιταλίδες χήρες και το αβαντάζ της Άννας – Μαρίας
Άννα Μαρία gntm GLOMEX

Τα κορίτσια συνεχίζουν το ταξίδι στο μαγευτικό Μιλάνο, αυτή τη φορά με ένα concept λίγο πιο "σκοτεινό", αφού φωτογραφήθηκαν ως "χήρες του μακαρίτη".

Τα επίδοξα μοντέλα του GNTM, μια ανάσα πριν τον τελικό, φωτογραφήθηκαν για μια δοκιμασία πιο μελαγχολική και μακάβρια, η οποία είχε να κάνει με κινηματογράφο και συναίσθημα.

Οι 4 φιναλίστ είχαν τον ρόλο των “κληρονόμων του μακαρίτη” που τον αγαπούσαν ή τουλάχιστον έτσι έδειχναν… Όπως είπε και ο κριτής, Άγγελος Μπράτης, το κορίτσι που θα του “ταιριαζε” πιο πολύ ο θάνατος, θα έπαιρνε τελικά και το εισιτήριο για τον τελικό.

Το αβαντάζ της Άννας Μαρίας, νικήτρια της τελευταίας δοκιμασίας, ήταν να μοιράσει στις συμπαίκτριες της συναισθήματα. Έτσι επέλεξε για τον εαυτό της την εξάντληση, στην Κέισι τον θρήνο, στην Μαρία την απόγνωση και στην Κάτια συνειδητοποίηση.

Η Άννα Μαρία επέλεξε να δυσκολέψει την Κάτια με την επιλογή της, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε, αφού η Κάτια σχολίασε: “Δεν νιώθω πως με έχει δυσκολέψει η Άννα Μαρία. Νιώθω αντιθέτως ότι μου έδωσε ένα αβαντάζ.”

Σε μία υπέροχη βίλα με φόντο μια νεκροφόρα, τα κορίτσια έπρεπε να… κλάψουν τον μακαρίτη ντυμένες στα μαύρα με haute couture δημιουργίες.

Πρώτα φωτογραφήθηκε η Μαρία που τα πήγε πολύ καλά, ωστόσο μέσα στον ναό, η Κέισι στον «θρήνο» για τον χαμό του άντρα της ήταν απλά συγκλονιστική!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα