GNTM: Ποια παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς και ποια επέστρεψε

GNTM: Ποια παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς και ποια επέστρεψε
Οικιοθελής αποχώρηση Μαρτίνας

Κλάματα, δάκρυα και "καρφιά". Κάποιες φεύγουν και κάποιες μπαίνουν για να καλύψουν το κενό.

Ανάμεικτα συναισθήματα φαίνεται να άφησε στο σπίτι του GNTM η αποχώρηση της Μαρτίνας, η οποία αποφάσισε να εγκαταλείψει οικειοθελώς τον διαγωνισμό εξαιτίας προσωπικών, οικογενειακών λόγων.  Ενώ, όπως η ίδια δήλωσε: “Όσες παίκτριες θέλουν πραγματικά να με χαιρετήσουν ας με χαιρετήσουν. Τις υπόλοιπες θεατρικότητες δεν τις αντέχω”.

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από μερικές μέρες από τον σύντροφό της η διαγονιζόμενη είχε ένα πρόβλημα με την επιχείρηση ρούχων που διατηρεί και ο σύζυγός της δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Είχε μάλιστα τηλεφωνίσει στην παραγωγή προκειμένου να αφήσουν την Μαρτίνα να επικοινωνήσει με τράπεζες στο εξωτερικό και εκείνοι δεν την άφησαν με αποτέλεσμα να χάσει μέρος του εμπορεύματος αλλά και των προκαταβολών που είχε δώσει.

Όσον αφορά την επιστροφή μιας παίκτριας…Μία τεράστια έκπληξη περίμενε αυτό το επεισόδιο όχι μόνο τις «FF» στην παρέα των οποίων ήταν… μέλος, αλλά και τα υπόλοιπα κορίτσια του GNTM.

Η Σουζάνα λοιπόν είναι το κορίτσι που επιστρέφει στο παιχνίδι με τα συναισθήματα των υπόλοιπων διαγονιζομένων να είναι για άλλη μια φορά ανάμεικτα.

Η παίκτρια δήλωσε πως της τηλεφώνησαν από την παραγωγή καθώς μια από τις συμπαίκτριές της αποχώρησε οικιοθελώς και αν ήθελε θα μπορούσε να καλύψει τη θέση της.

Τώρα όσον αφορά τις αντιδράσεις των υπολοίπων κοριτσιών, εκτός του κύκλου των “FF”, φαίνεται πως δεν το πήραν και πολύ καλά. Η Ελευθερία δήλωσε χαρακτηριστικά “Και που λέτε γύρισε η Σουζάνα και δεν το πήραμε πολύ καλά” ενώ η Μαρία είπε “Τι νομίζατε καλά μου κοριτσάκια; Ότι θα μας το κάνανε τόσο εύκολο; Τσουπ! Να μια Σουζάνα.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα